harku singeltracki rekordid
harku singeltracki rekordid
teeks siis uue algatuse ja vaataks, kes selle kõige kiiremini läbida suudab, raja algus oleks laiema tee peal singlist veidike nõmme pool, sealt ca 4 meetri kauguselt tuleks singlile keerata ja see täies pikkuses läbi sõita, lõpuks mööda sama teed, millel starditud algusesse tagasi sõita, nii et start ja finish jäävad samasse kohta, aru saamise hõlbustamiseks lisan ka enda tehtud algelise joonise
album_page.php?pic_id=2487
senine mulle teadaolev rekord ühe cfc särgis ratturi käes 1min 31sek;
endal ajaks häbiväärne 1min 45sek
album_page.php?pic_id=2487
senine mulle teadaolev rekord ühe cfc särgis ratturi käes 1min 31sek;
endal ajaks häbiväärne 1min 45sek
Viimati muutis Matthias, 11. 06. 2005. 17:08, muudetud 1 kord.
http://www.kootplaan.ee/HARKU/2003-kaart.gif
näita seda rada sellel kaardil :S
näita seda rada sellel kaardil :S
Tegu on Harku Naistevangla juures oleva singliga, kui see aitab, samuti on sellest räägitud
viewtopic.php?p=10367#10367
viewtopic.php?p=10367#10367
Re: harku singeltracki rekordid
Tegelikkuses sõidame me seda singlit vähe teistmoodi.mono-cyclist kirjutas:teeks siis uue algatuse ja vaataks, kes selle kõige kiiremini läbida suudab, raja algus oleks laiema tee peal singlist veidike nõmme pool, sealt ca 4 meetri kauguselt tuleks singlile keerata ja see täies pikkuses läbi sõita, lõpuks mööda sama teed, millel starditud algusesse tagasi sõita, nii et start ja finish jäävad samasse kohta, aru saamise hõlbustamiseks lisan ka enda tehtud algelise joonise
Esiteks lõpus ei keerata vasakule, vaid läbitakse paremale/otse minev juurikaline maasikas, sealt alla kruusa peale. Edasine sõltub siis sõidusuunast.
Kui ikka eesmärk stardikohta tagasi, siis kindlasti mitte mööda seda laia teed, vaid keeratakse 1/3 pealt uuesti üles vasakule, järsk mägi üles ja sama rada tagasi. Enne viimast liivast kohta alla vasakule orgu ja kohe üles tagasi paremale stardikoha suunas.
Sedasi on klassikaline viis sõita seda singlit. Sinu variant on tõeline sprint.
Treeni vähe, aga kvaliteetselt!
http://www.ccrotamobilis.ee
http://www.ccrotamobilis.ee
koht kaardil asub tekstist harku mõis veidike paremal, sealt edasi peaks ehtne kaart ja minu soperdis juba olema kokkuviidavad; minu poolt kirja pandud rada on tõepoolest sprint, aga seda pole ma mitte ise välja mõelnud, seega ei oska ka raja teekonda kommenteerida, samas täidab see oma peamist ülesannet - arendada mtb tehnikat ja kiirendusi üpris hästi
Re: ...
Kui sõita nii naq kaardil märgitud siis on 1.28 päris võimatu vist! Sellisel juhul peavad kõik kurvid vist täitsa peas olema!Marti kirjutas:Oi, eelmine sügis sai sõidetud 1.28, aga seal teoreetiliselt ju võimalus natuke erinevalt sõita seda ringi.
Re: ...
Marti on käbe sõitja. arvan, et leidub veel käbedamaid.Olivers kirjutas:Kui sõita nii naq kaardil märgitud siis on 1.28 päris võimatu vist! Sellisel juhul peavad kõik kurvid vist täitsa peas olema!
Kuna olen seal Harku metsas uus, siis polnud mul varem aimugi, millisest siin jutt käib. Eile siis käisin kaemas. Esiteks olin rõõmus kui selle rajaotsa üles leidsin Foorumist jäi mulle kõrvade vahele kajama lause "hea, et jalga kordagi maha ei pannud" ... mõtlesin, et mingi karm rada, võtan/vaatan rahulikult. Keerasin siis suurelt teelt singlile ja oi-rsk - liiga suur käik jäi sisse ja kohe esimene liivane tõusunukk kukutas kind külili (jalad jäid cliplessidesse kinni). Kuna mul olid maanteekummid all, siis oli sellest liivasest tõusunukist ülesse saamine suht võimatu. Ega's midagi, ajasin püsti, kõmpisin üles, hüppasin ratta selga .. ja oleks kohe peaaegu ülepeakaela käinud, sest järgmise juurika taga oli mingi karm astang. Edaspidi oli asi veidi rahulikum. Sõnaga - inimesed, kes esimest korda seda kitserada (ehk singlit) proovima lähevad, siis olge ettevaatlikud! Rekordid jäid tulevikus sõitmiseks
Oleks mul vaid kallim ratas, küll siis sõidaks!
Leidsin raja õnnega pooleks üles ja proovisin läbi sõita. Rada oli mitmes kohas klaasikilde täis. Kas keegi on seal kumme lõhkunud? Igatahes koristasin nähtavad killud ära ja andsin päkkadele valu. Lugesin enne neid rekordi aegu ja ei saanud kuidagi aru, kus stopper käima ja kus kinni. Mis suunas läbi sõita ja mõisa poolses otsas kas sõita vasakule alla või paermale. Kui paremale, siis kas peale kände alla veel paremale suurele teele või hoida vasakule, sõita ümber prügimäe kuni tee vastu tuleb.
Igatahes kulus mitu läbisõitu enne, kui jalga maha panematta õnnestus rada läbida.
Aegu hästi ei julge öeldagi, sest äkki mõõtsin valesti. Siiski uudishimulikele ütlen reservatsiooniga, et lühim raja variant jäi 1.17 kanti ja pikem 1.22. Rada treenides peaks sealt 5sek kindlasti maha saama. Samas veidi utoopilised tunduvad... äkki mõõtsin valesti hmm.
Igatahes kulus mitu läbisõitu enne, kui jalga maha panematta õnnestus rada läbida.
Aegu hästi ei julge öeldagi, sest äkki mõõtsin valesti. Siiski uudishimulikele ütlen reservatsiooniga, et lühim raja variant jäi 1.17 kanti ja pikem 1.22. Rada treenides peaks sealt 5sek kindlasti maha saama. Samas veidi utoopilised tunduvad... äkki mõõtsin valesti hmm.
Klaasikilde nüüd seal küll minu arust pole olnud...
Mõisapoolses otsas keera alla vasakule, peale kurvi jõuad suurele teele. Siis keera vasakule, stardi poole tagasi. Start on seal, kus kitsas rada keerab suurelt teelt üles paremale liivase "tõusuni" (kui näoga mõisa poole). Siis mõisa poole ja vasakule alla, mööda suurt teed stardijooneni(kuskil kasepuu juures)
Ajad... veits utoopilised. Kui sõidad seda rada nii, et veab, kui jalga maha ei pane, siis on juba 1. 30 võimatu.
Märkisin raja ära täpsemalt, loodetavasti saate aru
http://www.zone.ee/ukiitam/2003-kaart.gif?2
Mõisapoolses otsas keera alla vasakule, peale kurvi jõuad suurele teele. Siis keera vasakule, stardi poole tagasi. Start on seal, kus kitsas rada keerab suurelt teelt üles paremale liivase "tõusuni" (kui näoga mõisa poole). Siis mõisa poole ja vasakule alla, mööda suurt teed stardijooneni(kuskil kasepuu juures)
Ajad... veits utoopilised. Kui sõidad seda rada nii, et veab, kui jalga maha ei pane, siis on juba 1. 30 võimatu.
Märkisin raja ära täpsemalt, loodetavasti saate aru
http://www.zone.ee/ukiitam/2003-kaart.gif?2
Aitäh!
Tegingi vea selle juures, et mööda suurt teed tagasi ei sõitnud Vaatab järgmine nädal, ehk satun sinnakanti ja saab uuesti proovida.
Kilde oli ikka päris palju. Kui satud selle suure betoonjuraka juurde kurvi, vaata juraka paremale küljele, kohe betooni kõrvale. Korjasin sealt kurvist kaks peotäit pudelikilde ja panin sinna.
Peaks äkki kunagi nii sättima, et suurema pundiga seal veits koristada ja pärast väike Tarassovi GP korraldada
Nero
Tegingi vea selle juures, et mööda suurt teed tagasi ei sõitnud Vaatab järgmine nädal, ehk satun sinnakanti ja saab uuesti proovida.
Kilde oli ikka päris palju. Kui satud selle suure betoonjuraka juurde kurvi, vaata juraka paremale küljele, kohe betooni kõrvale. Korjasin sealt kurvist kaks peotäit pudelikilde ja panin sinna.
Peaks äkki kunagi nii sättima, et suurema pundiga seal veits koristada ja pärast väike Tarassovi GP korraldada
Nero
camoon
mul aeg 1 : 27, ei tea midagi.... lahme koik koos soitma sis ma teen 1 20 :S
Eiei, ma mõtlesin, et kui oskused on sellisel tasemel, et on raske sõita seda rada ilma jalga maha panemata, siis on väga raske sõita rada ajaga 1.30Rivo kirjutas:Ilma jalga maha panemata sõidab selle läbi ilma mingi probleemita. 1:30 pole midagi utoopilisturmo kirjutas: Ajad... veits utoopilised. Kui sõidad seda rada nii, et veab, kui jalga maha ei pane, siis on juba 1. 30 võimatu.