Arupärimine
Arupärimine
Niih, latsekesed.
Seda teemat pysti lööma ajendas mind yits vesteldis yhe inimesega, millest selgus, et existeerib eriline ylbus.
Avaldub seesinane ylbus selles, et ratta- ja muidu extreemsportlased pidavat kõiki teisi jalgrattureid pyhapäevasõitjatex nimetama.
Minule on see räme solvang.
Sõidan rattaga iga päev - tööle, poodi, kalale, asju ajama, naasama trenni mõttes ka.
Niisiis olen ma igapäevasõitja.
Mitte pyhapäevasõitja (s.t. sääne, kesse vabal aal naasama väntamas käib).
Kilomeetreidki koguneb päevas mitmeidkymneid.
Huvitav, kas näitusex rattaga sõitvad postiljonid on ka pyhapäevasõitjad?
Ma muidu suht rahumeelne inime, a seekord ajas kyll miski asi miskit keema.
Võib ju kõlada tähenärimisena, aga tahan lihtsalt õiglust.
Nii. Milline on teie õigustus, et säänset ylbust avaldada julgete?
Nyid viskab mõni tegelane mind tõenäoliselt välla, kuna tõde teeb haiget.
So what - sain vähemalt sydamelt ää öeldud.
Seda teemat pysti lööma ajendas mind yits vesteldis yhe inimesega, millest selgus, et existeerib eriline ylbus.
Avaldub seesinane ylbus selles, et ratta- ja muidu extreemsportlased pidavat kõiki teisi jalgrattureid pyhapäevasõitjatex nimetama.
Sõidan rattaga iga päev - tööle, poodi, kalale, asju ajama, naasama trenni mõttes ka.
Ma muidu suht rahumeelne inime, a seekord ajas kyll miski asi miskit keema.
Võib ju kõlada tähenärimisena, aga tahan lihtsalt õiglust.
Nii. Milline on teie õigustus, et säänset ylbust avaldada julgete?
Nyid viskab mõni tegelane mind tõenäoliselt välla, kuna tõde teeb haiget.
So what - sain vähemalt sydamelt ää öeldud.
Jalgratas on transpordivahend, mitte spordivahend!
Re: Arupärimine
Minu arusaama järgi ei ole inimene, kes iga päev läbib kümneid kilomeetrid mingi pühapäevasõitja. Vahet pole kas ta võistleb või mitte - sportlikud esinemised pole näitaja. "Pühapäevasõitjad" on ikka need, kes mõnel nädalavahetusel ratta välja ajavad, et mööda Pirita tee jalgrattateed korra Pirital ära käia, merd vaadata, limpsi juua ja jäätist süüa jne. Ja ega "pühapäevasõitja" pole ju paha pärast öeldud. Pühapäevasõitja on ju ikkagi miljon korda parem olla kui mittesõitja (loe: inimene, kes ei liiguta ennast aktiivselt ... olgu siis rattaga või rattata). Peacehulkur kirjutas:/---/ Sõidan rattaga iga päev - tööle, poodi, kalale, asju ajama, naasama trenni mõttes ka.
PS. Ise võistlen kuid rattaga ei sõida iga päev
Viimati muutis sqber, 14. 07. 2005. 09:07, muudetud 1 kord.
Oleks mul vaid kallim ratas, küll siis sõidaks!
Ka mõttetusel on oma mõte.SK kirjutas:Mõttetu intriig...mõnda meest kutsutake Napoleoniks, mõnda seaks, sisu see ei muuda
...ja nigu näha, mõtleb mõni inime siiski ka ysna samamoodi kui mina...
Viimati muutis hulkur, 14. 07. 2005. 09:05, muudetud 1 kord.
Ja mis oleks siis Sinu soovitus, et kuidas Teid nimetatama peaks ?hulkur kirjutas: Minule on see räme solvang.
Tervisesportlane
...pühapäevasõitjad, igapäevasõitjad jms
Ei julgegi kohe mõelda, mis siis saab kui nt öelda postiljonile pühapäevasõitja, äkki heidab sügavast solvumisest ratta põõsasse ja hakkab joostes kirjasid-lehti edasi toimetama.
No mainitud igapäevasõitja kõlab ju päris hästi? Kui rattaga tööl, kalal ja poes käia, siis see pole ju otseselt sport, seega pole "terviseportlane" õige sõna. Lihtsalt on tervislikud ja rohelised eluviisidRivo kirjutas:Ja mis oleks siis Sinu soovitus, et kuidas Teid nimetatama peaks ?hulkur kirjutas: Minule on see räme solvang.
Tervisesportlane
Kirja esimesed read ütlevad kõik - sellise suhtumisega kellegi poole pöörduda on juba iseenesest solvang. Tegid ennast ise täis.hulkur kirjutas:Niih, latsekesed.
hulkur kirjutas:Võib ju kõlada tähenärimisena, aga tahan lihtsalt õiglust.
Mida sa tahad? Suudad sa oma egotrippi materialiseerida, nt et kõik kes on kasutanud sõna "pühapäevasõitja" siin foorumis, peaksid sinu ette põlvili laskuma?
Kõik mis pole illegaalne, on legaalne. Süütuse presumptsioon.hulkur kirjutas:Nii. Milline on teie õigustus, et säänset ylbust avaldada julgete?
Kokkuvõte - mine jahuta ennast mõnusalt külmas merevees.
Treeni vähe, aga kvaliteetselt!
http://www.ccrotamobilis.ee
http://www.ccrotamobilis.ee
Alvaro kirjutas:Kirja esimesed read ütlevad kõik - sellise suhtumisega kellegi poole pöörduda on juba iseenesest solvang. Tegid ennast ise täis.hulkur kirjutas:Niih, latsekesed.
Võta seda hellitusena - armsad lapsed
Egotripiga pole kaugeltki tegemist, ja minu ette põlvili kukkuda pole vaja, lihtsalt terminoloogia tahab täpsustamist.
Viimati muutis sqber, 14. 07. 2005. 12:13, muudetud 1 kord.
Mine tee kohe üks vääääga pikk tiir
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
On ikka mõnel latsekesel probleemid...hulkur kirjutas: Avaldub seesinane ylbus selles, et ratta- ja muidu extreemsportlased pidavat kõiki teisi jalgrattureid pyhapäevasõitjatex nimetama.
Niih, tiir tehtud. 15 km kopkatega, nii asfaldil, metsateel kui suisa rabamaastikul (viimane yhe vinge blondu soovitisel).
Kaeme's perrä.
Samas K.O.S. (kõik on suhteline).
...ja Olivers jõudis ette oma postitisega.
Kaeme's perrä.
Herr AndreK, ma lätsi kord suisa vabatahtliselt Seewaldisse - välla visati. Ilmselt olen siis normaalne.AndreK kirjutas:Herr hulkur. Äkki saad abi siit
Samas K.O.S. (kõik on suhteline).
...ja Olivers jõudis ette oma postitisega.
Krt liiga lühikese tiiru tegid. Tervisesportlased alla 25km tavaliselt ei sõida. Seega ikka pühapäevasportlasega tegemist (iga päev pühapäev lihtsalt).
velo clubbers
to Mati
Ise tead, ma lihtsalt, nigu laulus lauleldaxe: Lähen ja naeran nad välja.
Päälegi pole siin Talna ymbruses enam eriti yhtki normaalset kohta, kus ma sõitmas polex käind. Yitsluisex läeb.
Btw, loe ikke siin teemas eelnevaid postitisi kah.
Edit: tsiteerin - Sõidan rattaga iga päev - tööle, poodi, kalale, asju ajama, naasama trenni mõttes ka.
Sport on teisejärguline antud asjas.
Ise tead, ma lihtsalt, nigu laulus lauleldaxe: Lähen ja naeran nad välja.
Päälegi pole siin Talna ymbruses enam eriti yhtki normaalset kohta, kus ma sõitmas polex käind. Yitsluisex läeb.
Btw, loe ikke siin teemas eelnevaid postitisi kah.
Edit: tsiteerin - Sõidan rattaga iga päev - tööle, poodi, kalale, asju ajama, naasama trenni mõttes ka.
Sport on teisejärguline antud asjas.
Krt pange see teema lukku palun
velo clubbers
toetan ettepanekut. samas "huvitav" põhimõtteline küsimus tekkis - ma käisin eile rattaga sõitmas, olen nüüd ilmselt kolmapäevarattur. Ja jooksin ka eile üle 4 km, olen vist ka kolmapäevajooksja lisaks kõigele. ja mida kõike ma eilsel kolmapäeval ei teinud ja kui järele mõelda, siis eelmisel pühapäeval sai ka rattaga sõidetud, ohh õudu! Nii lahe on asju ja inimesi päevade järgi kastidesse jagada Ei tea mis päeval Oras ja Kodar ja Kukk treenivad, peaks ka selle õige päeva välja valima ja siis olekski sama tugev valmisMati kirjutas:Krt pange see teema lukku palun
Aitab naljast.
Proovige varjus püsida ja rohkelt vedelikku (mittealkohoolset) tarbida - pidi kuumarabanduse puhul aitama.
Proovige varjus püsida ja rohkelt vedelikku (mittealkohoolset) tarbida - pidi kuumarabanduse puhul aitama.
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor