Samas küsin ega kellegil pole midagi "huvitavat" äkki seoses riiete ja rattaga olnud

Inimesed, kus on teie elemntaarne mõtlemisvõime? Lõhud ühed püksid ära, siis veel teised ja ikka proovid veel ja lõhud ka kolmandad?? Püksisääre fikseereimiseks on ju mustmiljon võimalust, lase vaid mõttel lennata - pesulõks, vana püksikumm, pael, helkurriba, sokisäär, püksisääred üles, ketikaitse ja igasugused muud vahendid, et püksisäär ei lipendaks. Mõtelda on vaja, mõtelda, ja siis ongiFoxx kirjutas:Asi siis selline et sõidan dressidega ning need raisad jäävad paremast säärest alt kogu aeg keti vahele kinni. Täitsa pael juba, olen 3 paari ära lõhkunud. Huvitav mis vahendid aitaksid selle vastu.
A mõtle ka, kui mark võib olla, kui linnas sõidad nagu mingi tond, säär sokissqber kirjutas:Inimesed, kus on teie elemntaarne mõtlemisvõime? Lõhud ühed püksid ära, siis veel teised ja ikka proovid veel ja lõhud ka kolmandad?? Püksisääre fikseereimiseks on ju mustmiljon võimalust, lase vaid mõttel lennata - pesulõks, vana püksikumm, pael, helkurriba, sokisäär, püksisääred üles, ketikaitse ja igasugused muud vahendid, et püksisäär ei lipendaks. Mõtelda on vaja, mõtelda, ja siis ongi
H@rrasmeestel ei olnud selleks mitte pesul6ks, vaid spetsiaalne metallist klamber - sellist kasutati ka abimootoriga jalgratta puhul. Mul kodus veel isast yks j@@nudEreliukas kirjutas:vanadel aegadel kuulus viigipükstega kruiisiva härrasmehe varustusse selleks otstarbeks paar pesulõksu.
???siimsiim6 kirjutas:mul oli ka sedasi ja lõikasin sokil kannast ülespoole ära ja tõmbasin ümber jala-vat kui lihtne kui sokist kahju pole