![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
P.S. Liikluse intensiisvus võistlustrassil läheb iga etapiga aina hullemaks
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
RudiTurbo kirjutas:Tundub huvitav, aga pole nagu eriti infi veel, küsiks, et kas keeg on eelnevatel aastatel käinud ja kas oli palju osavõtjaid?
Tunduvad huvitavad lühemat sorti distantsid, just sellised, mida olen aja peale sõitnud niisamaAsi on muidu MNT, aga kas MTB'ga ka mõtet starti tulla? Loodan ka MNT omanikuks saada, aga seda vist enne kesksuve ei ole loota.
Tundub, et on tegu UCI reeglite vastase kiivriga? Kuidagi kahtlaselt hästi paistab läbi..AndreK kirjutas:Veloman! Prepare to be defeated!
Veloman Destruction Equipment
selge,sellest tuleb koheselt segretariaati (kui ma selle nüüd õieti kirjutasin) teatadakalev kirjutas:Tundub, et on tegu UCI reeglite vastase kiivriga? Kuidagi kahtlaselt hästi paistab läbi..AndreK kirjutas:Veloman! Prepare to be defeated!
Veloman Destruction Equipment
ma usun et selle nimel treenisid sa aastaidAndreK kirjutas:Mission accomplished
peale sõitu olin tõesti well doneAndrus K kirjutas:well doneAndreK kirjutas:Mission accomplished
Mu aeg oli tagasipöördest finishini umbes sama aga pulsinäitajad avg 136 / max 151. Pagan, ma olen kogu aeg arvanud, et mu pulss on ratta seljas kahtlaselt madal (Elva maratonil nt. 160/175). Joostes saan ma alles 160 pealt enam-vähem korralikult liikuma. See oli nüüd OT ja palun mitte siin teemas mu pulssi enam lahata. Teemasse tagasi - ühel järgmistest etappidest ajan end joonele, selle peale võib lahjat mürkigi võttaeedu kirjutas:Omal oli aeg tagasipöördeni umb 25.10 ja teine pool 23.30, keskmine pulss 162,max176.
kuidas see eilsesse eraldistarti puutub? püsime ikka teemas.eedu kirjutas:Tartu 63km MTB 2004 155/173, Tartu 63km suusk 2005 150/169, Haanja 2005 kolm nädalat pärast põlve atroskoopiat 149/164, Tartu 133km 2005 145/173.
No see küll nüüd mingi vabandus pole! Ise ka kaks esimest etappi hübriidiga läbitud ning nüüdki, kus maanteratta õnnelik omanik, kuulun ikka veel "ketsimeeste" hulka (s.t pole nõnda väikseid sobivaid papusid leidnud) aga seni sellised väiksed probleemid küll mind ratta seljast maha ei tõsta.RudiTurbo kirjutas: Ainuke soov on, et oleks juba aasta alguses olnud MNT ratas ja oleks saanud kõigil etappidel kaasa teha
ma ei tea, mitu naisterahvast seal peale minu veel oli (Ly Paat pani muidugi tugevalt kõigile ära), aga paar km enne pööret sõitis mulle küll keegi väga õnnelik tüüp vastu ja ergutas "läheb-läheb, tubli!". Kahjuks kaotasin enne starti spidomeetri ära (kui keegi on leidnud oleks väga tänulikRudiTurbo kirjutas: vaacin nii, nüüd on taganttuul, seejärel said Mu kätte alles esimesed mehed ja siis tuli vastu see noor tüdruk, siis läks nägu naerule![]()
Kas on kahju lasta mingi tudil tuules loksuda??jyrx kirjutas: Tagasi tulles Väänas sõitsin mingist taadist mööda, kes kohe - klõpsti - mulle tuuldeKäratasin talle, et ikkagi eraldistart ja tegin sadulas püsti paar kiiremat liigutust.
Olin kohal küll kõigest vaatlejana, aga sinu palvel kommenteerin:jyrx kirjutas: Tagasi tulles Väänas sõitsin mingist taadist mööda, kes kohe - klõpsti - mulle tuulde :evil: Käratasin talle, et ikkagi eraldistart ja tegin sadulas püsti paar kiiremat liigutust. Ta jõudis veel midagi vastu öelda. Aga tulemuseks lõi pulsi kohe 180 alla ja lõpuni oli juba väga hea anda. Kas tõesti on see adrenaliinilaks nii oluline. Teadjamad ehk kommenteerite.
Kus küll peitsid end, et ei näinud sind. Oleksid võinud mulle nii poolkogemata jänksi mängida ntKuldar kirjutas:Olin kohal küll kõigest vaatlejana, ...
Kusagil Vääna - Keila-Joa ristis tulid sa mulle vastu, aga sul käis keel pikalt välja juba keti vahele...Mati kirjutas:Kus küll peitsid end, et ei näinud sind. Oleksid võinud mulle nii poolkogemata jänksi mängida nt :) .Kuldar kirjutas:Olin kohal küll kõigest vaatlejana, ...
Olen viimase paari päeva jooksul märganud, et theyr.net näitab pilvisust ja sademeid täiesti erinevalt (pidevalt peaks tulema vihma selgest taevast).erikr kirjutas:sademed kl 19 täna
Mina ei kasuta kunagi ennustusi vaid vaatan sajupilvede asukohta radariekraaniltja mõtlen nende päevase liikumise ise järgi. Praegu julgen 90% tõenäosusega pakkuda talutavat ilma sõidu ajaks, aga pärast sõitu koju soovitan ratta asemel minna juba autoga.AndreK kirjutas:Kisub OTks ,aga see link on veits täpsema ennustustega.
http://weather.icm.edu.pl/index2eng.php?ver
Juhendi järgi Jüri kiriku juures.AndreK kirjutas:Kus kohas see stardi/finishi/õlle sektsioon Jüris asetseb?
ja miks ei saanud 20? pean veel harjutama kukkumisi ja sina,AndreK, tuled mulle treeneriksAndreK kirjutas:Ilm oli vihmane - nagu räägitud sai. 36 km kannatamist osutus peale ühe nädalast õllelaagrit tõeliseks piinaks.
Eredemada heked: 19.5 punkti vääriline Velomani 2 pöördega axel on lausa kaunis vaadata...
käisid sa ike jüris sõitmas kus kuue ringi peale kogunes 55 tõusumeetrittarts kirjutas:Keskmine kiirus 40,7 km/h
... kõik tõusu otsad rebisid pulsi lakke isegi teiste taga olles...
Mingi jürka kirik ja surnuaed seal oliveloman32 kirjutas:käisid sa ike jüris sõitmas