Jalgratta teisipäevakud

Infot ja muljeid võistluste kohta
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Kasutaja avatar
Alvaro
Rattur

Postitus Postitas Alvaro » 26. 07. 2005. 22:45

Ringid:
8.40 Rahulik algus kolmekesi
8.22 Läks närvilisemaks, punt vaja kätte saada
8.51 Lõpuks saime lohede pundi kätte, algas tiksumine
8.32 Tiksusime edasi, kuni valusad vennad stardikohas järgi jõudsid
7.47 Midagi ei mäleta, kooma
8.10 Pilt selgines, jõudsin isegi tuulest välja ronida vedama
Viimati muutis Alvaro, 26. 07. 2005. 22:55, muudetud 1 kord.
Treeni vähe, aga kvaliteetselt!
http://www.ccrotamobilis.ee

Kasutaja avatar
Alvaro
Rattur

Postitus Postitas Alvaro » 26. 07. 2005. 22:54

Krt, kes julgeb öelda et maanteesõit on igav? Seda ütlevad vist need, kes sõita ei jõua. Tänane sõit oli puhas fun+nauding+valus treening kõik kokku. Vihmast oli kõigil pohhui, tänu sellele oligi vähe huvitavam, kus kurvides tõmmati punt ikka pikaks.
Veloman oli meil tõsiselt demoraliseerunud - kui Jurka meile järgi jõudis ja kohe varsti litri pani, karjus mees pundis "Ärge minge talle järgi...." Täpselt nagu meil oleks toimunud pühapäevane treening, kus kõik sõbralikult veavad jne. Get a grip man :lol:
Ajavõtt - kiibid :!: uskumatu - aga ju siis stardimaksu kergitamine oli selle aluseks - eraldistardi papiga suudeti sõidule kiibiajavõtt tellida. Tase.
SAIA taseme kohta ei oska öelda, paar valusat silejalga must ikka maha jäid. Kahjuks ei ole meie nigela MNT kalendri tõttu seda saiavormi enam võimalik testida....... Mõned konkurendid olid selles väga pettunud nagu ma isegi.
Ahjaa, see Tartsi mainitud "tõus" Jüris. Ma pidasin seda Urmase halvaks ja labaseks naljaks, kui ta rääkis, et lõpu poole pidi seal raskeks minema. Seda lõiku on treeningul raske isegi kaldeks nimetada, aga pole midagi öelda, seal pandigi kõik lõpuks paika. Uskumatu. Nüüd vaatan seda vähe teise pilguga.

KristjanS
Rattur

Postitus Postitas KristjanS » 26. 07. 2005. 23:16

Alvaro kirjutas: ...kui Jurka meile järgi jõudis ja kohe varsti litri pani, karjus mees pundis "Ärge minge talle järgi...." Täpselt nagu meil oleks toimunud pühapäevane treening, kus kõik sõbralikult veavad jne. Get a grip man :lol: ...
loll on see kes vabandust ei leia.nii et...kuhu ta oleks üksi läind? niisama tõstis korra taguotsa et selga sirutada 8) :P
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...

Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood

velosipedist
Rattur

Postitus Postitas velosipedist » 27. 07. 2005. 09:18

veloman32 kirjutas:
Alvaro kirjutas: ...kui Jurka meile järgi jõudis ja kohe varsti litri pani, karjus mees pundis "Ärge minge talle järgi...." Täpselt nagu meil oleks toimunud pühapäevane treening, kus kõik sõbralikult veavad jne. Get a grip man :lol: ...
loll on see kes vabandust ei leia.nii et...kuhu ta oleks üksi läind? niisama tõstis korra taguotsa et selga sirutada 8) :P
boooze moi, sa ikka üllatad jälle... ei pea just eriline tegija olema, et sellest teie pundist ära sõita üksi :roll:

Kasutaja avatar
SL
Rattur

Postitus Postitas SL » 27. 07. 2005. 09:49

Alvaro kirjutas:SAIA taseme kohta ei oska öelda, paar valusat silejalga must ikka maha jäid. Kahjuks ei ole meie nigela MNT kalendri tõttu seda saiavormi enam võimalik testida....... Mõned konkurendid olid selles väga pettunud nagu ma isegi.
No vähe, kuid võimalust kihutada pakutakse lähiajal: http://www.cfc.ee/index_yritus.htm

Arno
Rattur

Postitus Postitas Arno » 27. 07. 2005. 10:02

Alvaro kirjutas:Kahjuks ei ole meie nigela MNT kalendri tõttu seda saiavormi enam võimalik testida....... Mõned konkurendid olid selles väga pettunud nagu ma isegi.
Täna kuulsin raadioreklaami müstilise "Saku suverulli raames MNT sõit" kohta, tundub, et see täitsa toimub, 13 aug 13:00 - Alvaro - be there :) Istun su rattasse ja hoian hammastega kinni :twisted: Ja kui kurat litsentsi vaja on, teen selle kah ära.

On topic: see tõus on seal täitsa olemas jah, kui ma õieti aru sain, siis minagi seal "tõusul" maha jäin.

Ja seda, et põnevamat asja kui MNT sõit on raske välja mõelda minu meelest! Ja selles valguses: piinlikult vähe osalejaid oli eile. Häbi-häbi kõigile, keda kohal polnud!

LOOK
Rattur

Postitus Postitas LOOK » 27. 07. 2005. 10:04

SL kirjutas:
Alvaro kirjutas:SAIA taseme kohta ei oska öelda, paar valusat silejalga must ikka maha jäid. Kahjuks ei ole meie nigela MNT kalendri tõttu seda saiavormi enam võimalik testida....... Mõned konkurendid olid selles väga pettunud nagu ma isegi.
No vähe, kuid võimalust kihutada pakutakse lähiajal: http://www.cfc.ee/index_yritus.htm
omalt poolt pakun välja Haapsalu tuuri. hästi mõnus võistlus. punt kes kokku tuleb on lahe ja sõbralik. koos sõidame võidu ja koos peame iga etapi järel kannu õlle taga nõu kus sai midagi valesti või kus sai midagi õieti tehtud:)
viewtopic.php?t=7153

Arno
Rattur

Postitus Postitas Arno » 27. 07. 2005. 10:08

SL thanks - saved by the bell!!!

Juhiks kõikide tähelepanu sellele, et regimise deadline on TÄNA!

Ja siiani pole selle võistluse kohta e-sporti, ejl mingit infot tekkinud. Väga vabandan aga CFC leheküljel tõesti ei taipa käia otsimas.

Juhend p 1.2 "Tõsta jalgratta maanteesõidu kui võistluspordi populaarsust ala harrastajate hulgas." No mulle küll tundub, et pigem üritatakse seda võistlust korraldada nii salaja, et minusugused karvajalad jumala eest starti ei sattuks.

Andestage mu emotsionaalsus ..

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 27. 07. 2005. 10:16

Edasise OT vältimiseks palun tekitage teiste võistluste osas omaette teemad :idea: :wink:
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Kasutaja avatar
AndreK
hobisportlane

Postitus Postitas AndreK » 27. 07. 2005. 10:18

Mati kirjutas:Edasise OT vältimiseks palun tekitage teiste võistluste osas omaette teemad :idea: :wink:
Las minna, seltsimehed, liigutamine on mõttetu energia kulu :!:

KristjanS
Rattur

Postitus Postitas KristjanS » 27. 07. 2005. 16:29

velosipedist kirjutas:boooze moi, sa ikka üllatad jälle... ei pea just eriline tegija olema, et sellest teie pundist ära sõita üksi :roll:
poose moi,miks ta sis seda kohe ei teinud?
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...

Velo Clubbers

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 27. 07. 2005. 19:53

eilse lahingu tulemused
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Postitus Postitas UrmasL » 28. 07. 2005. 03:17

velosipedist kirjutas: boooze moi, sa ikka üllatad jälle... ei pea just eriline tegija olema, et sellest teie pundist ära sõita üksi :roll:
Mängu ilu peab ka olema! Oleks või ei oleks! Esimene kord kui Molev laksas siis hüüdsin mina ka, et las läheb üksi. Keegi CFC särgis läks siiski kaasa. Eks iga üks vaatab oma mättalt. Nende huvi oli eest ära sõita, minu huvi oli, et punt püsiks koos.

Kasutaja avatar
Alvaro
Rattur

Postitus Postitas Alvaro » 28. 07. 2005. 08:04

UrmasL kirjutas:Mängu ilu peab ka olema! Oleks või ei oleks! Esimene kord kui Molev laksas siis hüüdsin mina ka, et las läheb üksi. Keegi CFC särgis läks siiski kaasa. Eks iga üks vaatab oma mättalt. Nende huvi oli eest ära sõita, minu huvi oli, et punt püsiks koos.
No tema huvi ei olnud kindlasti mitte meid maha jätta, vaid sõidu võit võtta! Aga kuna me seal tiksusime ja tööd teha ei viitsinud vääriliselt, siis läks nii nagu minema pidi. Ta ütles, et oleks võinud rahulikult viie kuni kümne mehega koos minna, aga kuna see punt oli liiga suur, siis ei suutnud ta sealt endale sellist seltskonda kaasa saada.....

muri
Rattur

Postitus Postitas muri » 28. 07. 2005. 09:40

erikr kirjutas:eilse lahingu tulemused
Kelle poole pöörduda, kui mina olen tulemustest kadunud? Kuna endal spidomeetrit polnud, siis aega ega kiirust ei tea :( Arvatavasti olin üks üsna viimastest, kes veel 6 ringi said läbida. Nõnda arvan, et aeg väga umbkaudselt 1h 7-15 min. Vaipadest üle sõites piiksusid küll ilusti ja kiip paigaldati raami alaosale ka kohalike abiliste poolt.

Õnnetu võistleja nr 197

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 28. 07. 2005. 09:43

muri kirjutas:Kelle poole pöörduda, kui mina olen tulemustest kadunud? Kuna endal spidomeetrit polnud, siis aega ega kiirust ei tea :( Arvatavasti olin üks üsna viimastest, kes veel 6 ringi said läbida. Nõnda arvan, et aeg väga umbkaudselt 1h 7-15 min. Vaipadest üle sõites piiksusid küll ilusti ja kiip paigaldati raami alaosale ka kohalike abiliste poolt.

Õnnetu võistleja nr 197
eile õhtul tuli ka protokolli parandus kuid unustasin selle serverisse laadimata. seal on sinu tulemus sinu nime all kirjas.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

KristjanS
Rattur

Postitus Postitas KristjanS » 28. 07. 2005. 09:50

muri kirjutas:Kelle poole pöörduda, kui mina olen tulemustest kadunud? Kuna endal spidomeetrit polnud, siis aega ega kiirust ei tea :( Arvatavasti olin üks üsna viimastest, kes veel 6 ringi said läbida. Nõnda arvan, et aeg väga umbkaudselt 1h 7-15 min. Vaipadest üle sõites piiksusid küll ilusti ja kiip paigaldati raami alaosale ka kohalike abiliste poolt.

Õnnetu võistleja nr 197
Siin on parandatud protokoll mille sain aila õhta.

Velo Clubbers

muri
Rattur

Postitus Postitas muri » 28. 07. 2005. 10:04

veloman32 kirjutas: Siin on parandatud protokoll mille sain aila õhta.
erikr kirjutas: seal on sinu tulemus sinu nime all kirjas.
:lol: :lol: :lol: Lihtsalt väike suguvõsa-sisene arusaamatus... Tänud 8)

Kasutaja avatar
Alvaro
Rattur

Postitus Postitas Alvaro » 28. 07. 2005. 10:04

veloman32 kirjutas:Siin on parandatud protokoll mille sain aila õhta.
Lahe, Kaupo on endiselt Kuslap...... No seda nime oleks nüüd küll kohtunikud pidanud omaalgatuslikult suutma parandada.

Kasutaja avatar
Hanno
Rattur

Protokollid

Postitus Postitas Hanno » 06. 08. 2005. 10:52

Vasta

Mine “Eesti võistlused”