kõigepealt pean vist ytlema et mul on bmx,sest mtb-l käib asi vb veits teist moodi,mul on FSA pro crank ja ma ei saa seda lahti ,see on hollow võlliga,niiet seal käib vist mingi spetsist spetsim võti,et käisin rattapoes ja neil oli vända tõmmits kuid see oli umbes 4mm väiksema vindiga kui mul vaja,tahaks nagu väiksema ülekande peale minna aga ei saa hammakat lahti, et kas kellegil on sellist tõmmitsat ? või on sellist üldse olemas ja kui on siis kust saaks.või peaksin laskma mingil sepal sellise valmis teha?
tore oleks kui keegi saaks aidata
see veel et, kas saab kahvli küljes olevaid piduri kinnitusi painutada?mul hõõruvad piduri kohad muidu yksteise vastu,bmx-l on sellised teist laadi pidurid
hammaka vahetamine
Re: hammaka vahetamine
mis asjad on piduri kohad? jube raske on aidata kui sellist segast pannakse.gents kirjutas:see veel et, kas saab kahvli küljes olevaid piduri kinnitusi painutada?mul hõõruvad piduri kohad muidu yksteise vastu,bmx-l on sellised teist laadi pidurid
BMX-il võib olla pidurite vahel detangler, mis lubab truck drivereid ja barspinne teha nii et trossid sõlme ei lähe. Selle painutamise kohta ei oska midagi arvata - kui õnnestub nii painutada et pidurid toimima jäävad siis anna tuld.
Mis krängi eemaldamisse puutub siis kannatab äkki mingisse autoremonditöökotta minna, neil on igasuguseid tõmmitsaid ja vidinaid. Ja suur haamer.
Mis krängi eemaldamisse puutub siis kannatab äkki mingisse autoremonditöökotta minna, neil on igasuguseid tõmmitsaid ja vidinaid. Ja suur haamer.