käiguvahetuse vahetus
-
- Rattur
käiguvahetuse vahetus
sai 1,5kuud tagasi ostetud optima alusport.rattast http://www.rademar.ee
mõtlesin et,kas tasuks panna deore ette deore taha sarved joogipudel
ja deore linkvahetajad?
mõtlesin et,kas tasuks panna deore ette deore taha sarved joogipudel
ja deore linkvahetajad?
Viimati muutis christiansaarne13, 09. 08. 2005. 20:22, muudetud 1 kord.
-
- Rattur
to:urmo
see juba tehtud
sorri mõtlesin deore hoobasid
sorri mõtlesin deore hoobasid
-
- Rattur
asi ise
http://www.rademar.ee/index.php?lang=es ... 86,214,217
ainult uued jooksud ja kummid võitetud juba 1,9kg
ainult uued jooksud ja kummid võitetud juba 1,9kg
-
- Rattur
palju
palju võib xtr rummud hoovad vahetajad maksma minna?
Re: palju
See oleneb sellest, kus kohast plaanid osta! Kui ostad rattapoest siis lähed ja esitad müüjale konkreetse küaimuse. Kui ostad netipoest, siis võtad vastava lehekülje ette ning uurid mis sinu soovitud vidinad maksavad.christiansaarne13 kirjutas:palju võib xtr rummud hoovad vahetajad maksma minna?
-
- Rattur
2890kr igalpool
äkki saab alla selle kuskilt?
Re: 2890kr igalpool
Sa oled ikka eriline kumm! Helista poodidesse ja küsi!! Netipoega sul ühe jupi ostu puhul vaevalt, et kaubelda annabchristiansaarne13 kirjutas:äkki saab alla selle kuskilt?
-
- Rattur
mul
mul oli ratas millel oli xtr taga aint varastati ära
nüüd tahan siis jälle xtriga sõita
-
- Rattur
äkki
kas annab ka ette ja taha ketaspidurid lisada?
Re: äkki
vaata oma rattale otsa, näed paremini kui meie siit arvuti tagant,christiansaarne13 kirjutas:kas annab ka ette ja taha ketaspidurid lisada?
kas on ketaspiduri kinnitused või mitte.
Re: mul
Optima ja XTR on nagu siga ja kägu.christiansaarne13 kirjutas:mul oli ratas millel oli xtr taga aint varastati ära
Sõida parem praegune varustus pehmeks.
Kirjapildi järgi tundub, et oled veel suht poisike st sul pole veel pikkus käes. Seega jääb su xtr-ta optima sulle varsti nagunii väikseks.
Kasvata lihast ja kogu raha, et tulevikus täiskomplekt korralikku varustust soetada. Ja seda enda teenitud, mitte issi/emme raha eest.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Saab. Meesteka kahvlisse minev "stemmitatud" toru on 25,0mm. Saed/käiad nn stemi maha - asemele jääb ovaalne/ümmargune ava. Võtad auguga meestekatoru + adapteri (shim) 25.0>25.4mm+WCS stemi ja keerad nad üheks. Saetud/käiatud õõnsus ei jää näha, kuna wcs-i kinnitus on 40mm kõrge. Kui tahad tugevat kinnitust võtad ntx Easton EA 50 stemi - tollel on kõrgus lausa 50mm.AndreK kirjutas: Huvitav kas vanale meestekale saaks kuidagi Ritchey WCS stemmi peale regullida?
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
kui pakiraamil oleks kaks liigendkohta, siis võiks vabalt selline geomeetria töötada. üks liigend siis sadulapulgakinnituse juuures ja teine sama kinnituse pakiraamipoolses otsas.west kirjutas:vaatasi seda ratta pilti ja ...
ühesõnaga ma ei saa aru kuida see tagumine amort töödata saab kui sinna taha pakikas on veel kinnitatud?