-
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Suuname nüüd su laialivalguva/ebamäärase jutu konkreetsemaksmoll kirjutas: kuid Dual Control vähe raske mulle, mõtlesin Srami peale ära vahetada ja panna mingid muud õlikettad peale.
1. Mainid, et komplekt - 585, millel on Dualcontrol vahetajad ja RT-62 kettad, on sinu jaoks liigraske. Kirjuta palun number, mis näitab selle komplekti reaalset kaalu (eksida võid 50grammiga).
2. Seejärel anna oma komplekti kaal - Srami shifterid + mingid muud õlikettad.
Mind lihtsalt huvitab, kui palju grammides võidad ja hinnas kaotad.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Võimalik on ju vahetada DualControl tavalingi BL-585 vastu:moll kirjutas: Dual Control on lihtsalt ebamugav mulle ja SRAM'iga lihtsalt parem vahetada.
The Shimano BL-585 LX Hydraulic Brake Levers can be used with any Shimano Disc brake, including the new XTR/XT/LX and the Saint/Hone disc brakes.
Jääks ära rootorite ja sadulatega sebimine. Vajad vaid 100ml õli ja vbla kaht toruühendust linkidele.
Viimati muutis mart, 15. 08. 2005. 14:36, muudetud 1 kord.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Lingid võisid olla valesti paigaldatud. Minu arust on kõige mugavam vahetada siis kui link on suhteliselt alla keeratud. Siis aja ainult näpud sirgu ja juba vahetabki. Ka peaks lingi ja käepidemekummi vahele jätma 2-3cm vaba ruumi, siis asetseb link käe suhtes normaalses asendis.urmo kirjutas:Ilmselt küll, aga neid linke näppides ma küll seda välja ei mõelnud