aluraami kõrihoidjad
aluraami kõrihoidjad
milles asi, kui pidurdades kõri kõrihoidjast läbi tõmbab (tagumisest rohkem kui esimesest- tross jookseb ülatorul nagu tavaliselt)? Niiet pidurdamine võimatu. Kõri istub puhkeasendis ise tihedalt hoidas. Hoidja on ise põhimõtteliselt kaks seina, mingeid tõkendeid või kitsendusi otstes pole. Kas on ravi?
Re: aluraami kõrihoidjad
Sellised hoidjad on mõeldud täispika kõri (lingist pidurini) või vooliku tarvis.nerd04 kirjutas:Hoidja on ise põhimõtteliselt kaks seina, mingeid tõkendeid või kitsendusi otstes pole. Kas on ravi?
thanksveiko kirjutas:Sellised hoidjad on mõeldud täispika kõri (lingist pidurini) või vooliku tarvis.nerd04 kirjutas:Hoidja on ise põhimõtteliselt kaks seina, mingeid tõkendeid või kitsendusi otstes pole. Kas on ravi?
ootoot. Ma vaidleks vastu, et ainult täispika kõri või vooliku jaoks. On olemas sellised metallist otsikud, mis teevad "mittetäispika kõri" sobivaks sellistele hoidjatele. See otsik on ühest otsast laia äärega, mis jääb su hoidja seina otsa peale toetuma ja otsiku teine ots on piisavalt peenike, et kõri mitte läbi lasta. Mu rattal (Merida Matts Sport 500) on samasugused trossihoidjad ja on kõridel vastavad otsikud ka otstes. Olen aru saanud, et selline lahendus on mõeldud juhuks, kui kunagi peaks tekkima soov omale õlipidurid panna, siis saad kasutada olemasolevaid hoidjaid.veiko kirjutas:Sellised hoidjad on mõeldud täispika kõri (lingist pidurini) või vooliku tarvis.nerd04 kirjutas:Hoidja on ise põhimõtteliselt kaks seina, mingeid tõkendeid või kitsendusi otstes pole. Kas on ravi?
Oleks mul vaid kallim ratas, küll siis sõidaks!
Tean, kuid ei pakkunud seda varjanti. Need spets vidinad maksavad umbes samapalju või natuke rohkem, (+veel saadavuse küsimus) kui see jupp kõri. Täispikk kõri on töökindluse ja hoolduse seisukohalt parem. Ainult kaks otsa tolmu kogumiseks.sqber kirjutas: Ma vaidleks vastu, et ainult täispika kõri või vooliku jaoks. On olemas sellised metallist otsikud, mis teevad "mittetäispika kõri" sobivaks sellistele hoidjatele.
Jah. Eelkõnelejatel on õigus.veiko kirjutas:Tean, kuid ei pakkunud seda varjanti. Need spets vidinad maksavad umbes samapalju või natuke rohkem, (+veel saadavuse küsimus) kui see jupp kõri. Täispikk kõri on töökindluse ja hoolduse seisukohalt parem. Ainult kaks otsa tolmu kogumiseks.sqber kirjutas: Ma vaidleks vastu, et ainult täispika kõri või vooliku jaoks. On olemas sellised metallist otsikud, mis teevad "mittetäispika kõri" sobivaks sellistele hoidjatele.
Velo+'s ja tema edasimüüjatel on need otsad 100 eek tk. Aga kes otsib see leiab - mina sain Tartust Kirsiaia juurest 10 eegiga tk.