aluraami kõrihoidjad

Remont ja hooldus
Vasta
nerd04
Rattur

aluraami kõrihoidjad

Postitus Postitas nerd04 » 22. 08. 2005. 07:47

milles asi, kui pidurdades kõri kõrihoidjast läbi tõmbab (tagumisest rohkem kui esimesest- tross jookseb ülatorul nagu tavaliselt)? Niiet pidurdamine võimatu. Kõri istub puhkeasendis ise tihedalt hoidas. Hoidja on ise põhimõtteliselt kaks seina, mingeid tõkendeid või kitsendusi otstes pole. Kas on ravi? :shock:

Kasutaja avatar
veiko
Kolimisspetsialist

Re: aluraami kõrihoidjad

Postitus Postitas veiko » 22. 08. 2005. 09:11

nerd04 kirjutas:Hoidja on ise põhimõtteliselt kaks seina, mingeid tõkendeid või kitsendusi otstes pole. Kas on ravi? :shock:
Sellised hoidjad on mõeldud täispika kõri (lingist pidurini) või vooliku tarvis.

nerd04
Rattur

Postitus Postitas nerd04 » 22. 08. 2005. 09:23

veiko kirjutas:
nerd04 kirjutas:Hoidja on ise põhimõtteliselt kaks seina, mingeid tõkendeid või kitsendusi otstes pole. Kas on ravi? :shock:
Sellised hoidjad on mõeldud täispika kõri (lingist pidurini) või vooliku tarvis.
thanks

Kasutaja avatar
sqber
Rattur

Postitus Postitas sqber » 22. 08. 2005. 09:29

veiko kirjutas:
ootoot. Ma vaidleks vastu, et ainult täispika kõri või vooliku jaoks. On olemas sellised metallist otsikud, mis teevad "mittetäispika kõri" sobivaks sellistele hoidjatele. See otsik on ühest otsast laia äärega, mis jääb su hoidja seina otsa peale toetuma ja otsiku teine ots on piisavalt peenike, et kõri mitte läbi lasta. Mu rattal (Merida Matts Sport 500) on samasugused trossihoidjad ja on kõridel vastavad otsikud ka otstes. Olen aru saanud, et selline lahendus on mõeldud juhuks, kui kunagi peaks tekkima soov omale õlipidurid panna, siis saad kasutada olemasolevaid hoidjaid.
Oleks mul vaid kallim ratas, küll siis sõidaks!

Kasutaja avatar
veiko
Kolimisspetsialist

Postitus Postitas veiko » 22. 08. 2005. 10:00

sqber kirjutas: Ma vaidleks vastu, et ainult täispika kõri või vooliku jaoks. On olemas sellised metallist otsikud, mis teevad "mittetäispika kõri" sobivaks sellistele hoidjatele.
Tean, kuid ei pakkunud seda varjanti. Need spets vidinad maksavad umbes samapalju või natuke rohkem, (+veel saadavuse küsimus) kui see jupp kõri. Täispikk kõri on töökindluse ja hoolduse seisukohalt parem. Ainult kaks otsa tolmu kogumiseks.

Kirsa
Rattur

Postitus Postitas Kirsa » 22. 08. 2005. 18:07

veiko kirjutas:
sqber kirjutas: Ma vaidleks vastu, et ainult täispika kõri või vooliku jaoks. On olemas sellised metallist otsikud, mis teevad "mittetäispika kõri" sobivaks sellistele hoidjatele.
Tean, kuid ei pakkunud seda varjanti. Need spets vidinad maksavad umbes samapalju või natuke rohkem, (+veel saadavuse küsimus) kui see jupp kõri. Täispikk kõri on töökindluse ja hoolduse seisukohalt parem. Ainult kaks otsa tolmu kogumiseks.
Jah. Eelkõnelejatel on õigus.
Velo+'s ja tema edasimüüjatel on need otsad 100 eek tk. Aga kes otsib see leiab - mina sain Tartust Kirsiaia juurest 10 eegiga tk.

nerd04
Rattur

Postitus Postitas nerd04 » 23. 08. 2005. 07:34

lõpetuseks: siinkohal tervitan nimetatud konfiguratsioonis ratta (v-piduri trossid-kõrid ketaspiduri voolikuhoidjas) eelmist omanikku ja avaldan austust-imetlust oskuse eest sellises seades rattaga probleemideta toime tulla (venna enda sõnad) :D

Vasta

Mine “Hooldus”