Odavaim lukustatav amort
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
-
- Rattur
Odavaim lukustatav amort
Võiks olla ikka tuntud firma oma.
Re: Odavaim lukustatav amort
mis sa nü?d oma postitusega meile öelda soovid?killerimiku kirjutas:Võiks olla ikka tuntud firma oma.
läks tsipa nihu Minu andmetel on ka Axel lukuga olemas!P kirjutas:Küsimus lühike-vastus lühike. Tuntud firmalt Manitou Skareb Comp (vedru-õli). Hinda saad erinevatest netipoodidest ise uurida.
Ja skareb on muideks Õhk-Õli-Vedru .
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
-
- Rattur
Sorry, ma ajasingi Axeliga segi. Axel on vedru-õli, kuid mingi aastakäigu Skareb Comp on samuti vedru-õli. Tean, kuna mõlemad amordid on mu tuttavatel olemas.veloman32 kirjutas:läks tsipa nihu Minu andmetel on ka Axel lukuga olemas!P kirjutas:Küsimus lühike-vastus lühike. Tuntud firmalt Manitou Skareb Comp (vedru-õli). Hinda saad erinevatest netipoodidest ise uurida.
Ja skareb on muideks Õhk-Õli-Vedru .
ma tahaks sellele väitele tõesti kinnitust saada . Ajad vist millegagi segamini?!P kirjutas:... kuid mingi aastakäigu Skareb Comp on samuti vedru-õli. Tean, kuna mõlemad amordid on mu tuttavatel olemas.
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
Velo Clubbers
Velo Clubbers
jah,sain ka ise sellele tõsiasjale just kinnitust . Mai misteik.P kirjutas:Nüüd läheb küll tiba mölaks, kuid 2003 Skareb Comp on vedru-õli. Kontrollisin just kodukalt-COIL SPRING. 2004 on juba õhk-õli-vedru.
Velo Clubbers
Velo Clubbers