mis hinnaklassis teie rattad on?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
mis hinnaklassis teie rattad on?
0 - 3000
3000 - 6000
6000 - 9000
9000 - 12000
12000 - 15000
15000 - 20000
20000 - 30000
30000 - 50000
50000 - 70000
70000 - 100000
yle 100000
3000 - 6000
6000 - 9000
9000 - 12000
12000 - 15000
15000 - 20000
20000 - 30000
30000 - 50000
50000 - 70000
70000 - 100000
yle 100000
- kristjan07
- Rattur
Re: mis hinnaklassis teie rattad on?
vana ratas:
3000 - 6000
praegune võistlus velo:
12000 - 15000
ja
uus tuleb:
20000 - 30000
ma panin siis poe letihindade järgi aga muidu see on nagu jah väga hea teema
3000 - 6000
praegune võistlus velo:
12000 - 15000
ja
uus tuleb:
20000 - 30000
ma panin siis poe letihindade järgi aga muidu see on nagu jah väga hea teema
Re: mis hinnaklassis teie rattad on?
Mis vahe neil peaks olema Et siis pigem 15000-30000 vms?eek05 kirjutas: 15000 - 20000
20000 - 30000
Igaüks võib olla kõige kiirem ja osavam.
Tuleb lihtsalt natuke harjutada!
Tuleb lihtsalt natuke harjutada!
MTB
CC
City
Touring
Winter
Kõik hinnad eurodes
Tahaks veel selliseid info rikkaid küsitlusi,
näiteks
Kui palju maksab sinu esiratas ja mis värvi ta on?
Kui palju maksab sinu tagaratas ja kas kinnitus on mutritega või kiirkinnitiga?
Kui palju maksab sinu hammasratas ja kas ta on sul väike, keskmine või suur?
CC
City
Touring
Winter
Kõik hinnad eurodes
Tahaks veel selliseid info rikkaid küsitlusi,
näiteks
Kui palju maksab sinu esiratas ja mis värvi ta on?
Kui palju maksab sinu tagaratas ja kas kinnitus on mutritega või kiirkinnitiga?
Kui palju maksab sinu hammasratas ja kas ta on sul väike, keskmine või suur?
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Ratta väärtus on sama suhteline kui juba jutuks tulnud "letihind". Olen sel aastal rattasse pannud raha, ratas ise maksis ja järgmine aasta prooviks hakkama saada. Müües ma saaks selle eest ilmselt , uue ratta hindamisel rakendaksin valemit olemasoleva müügihind + aasta amortisatsioonikulu + uue asja hind ehk siis minu puhul
Ratta hind = + + ( :3)
valemist selgub, et kui uue ratta hind on üle ent tema konfiguratsioon on alla olemasoleva (2/3 + ) :, on lõpptulemus O.
Selle saaks vist magistritöösse lisada küll
valemist selgub, et kui uue ratta hind on üle ent tema konfiguratsioon on alla olemasoleva (2/3 + ) :, on lõpptulemus O.
m6mm kirjutas:Ratta väärtus on sama suhteline kui juba jutuks tulnud "letihind". Olen sel aastal rattasse pannud raha, ratas ise maksis ja järgmine aasta prooviks hakkama saada. Müües ma saaks selle eest ilmselt , uue ratta hindamisel rakendaksin valemit olemasoleva müügihind + aasta amortisatsioonikulu + uue asja hind ehk siis minu puhul
SUPER....
ogarad...
nüüd ma saan aru, kes ostavad neid 8 tonniseid XTR väntasid ja hammakaid ning mavicu 15 tonniseid jookse, poes on pannud need mind siiani pead vangutama.
Ei midagi isiklikku , aga on kõnekäänd, et on rumalus jätta lollidele nende raha..
Ma oma 10k rattaga saan ka piisva naudingu kätte, aga prooviks siis kellegi 50 000 st kui saaks
nüüd ma saan aru, kes ostavad neid 8 tonniseid XTR väntasid ja hammakaid ning mavicu 15 tonniseid jookse, poes on pannud need mind siiani pead vangutama.
Ei midagi isiklikku , aga on kõnekäänd, et on rumalus jätta lollidele nende raha..
Ma oma 10k rattaga saan ka piisva naudingu kätte, aga prooviks siis kellegi 50 000 st kui saaks
8k XTR cranki ja 15k Mavicu jooksude eest küsivad kahjuks eesti kaupmehed. Eestlastele viimasel ajal vägagi kättesaadavad netipoed müüvad samu asju vähemalt poole odavamalt. Enamus siinkirjutajaid peavad rattasõitu oma hobiks ja siin ei kehti alati ratsionaalsed põhimõtted Mulle isiklikult meeldib mõte, et ma sõidan sisuliselt sama tehnikaga millega maailma tipud. Rataste ja sportlike tulemuste vahel seose otsimine hobi puhul on suht mõtetu.Ritsikas kirjutas:ogarad...
P.S. sõita võin anda proovida küll Eks otsi enda omale sarnase sinivalge vormiga ratturit järgmistel võistlustel
Kas seda oled lugenud?mono-cyclist kirjutas:ei saa küll aru, et sellel küsitlusel midagi viga oleks...
et nüüdsest on kõik teemad mõttetud ja igasugused arutelud juba arutatud
viewtopic.php?p=20144#20144
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
et nagu Scalpel 4000SL'ist kuulen esimest korda elus...või olen ma miski totu?$au$er kirjutas:Uued Mis Kohe jõuavad Bike-Cannondale Scalpel 4000SL
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Võib-olla noormees viskab silma sellele:
http://www.epinions.com/bike-Bicycles-A ... full_specs
Sõna,Cannondale ja 4000SL on juba olemas!
seattoledo kirjutas:Võib-olla noormees viskab silma sellele:
Vaata Cannri leheküljele!!
Mountain-scalpel-4000Sl
$au$er kirjutas:veloman32 kirjutas:et nagu Scalpel 4000SL'ist kuulen esimest korda elus...või olen ma miski totu?
oled jah vähe totu
et nagu anna mulle konkreetne link kus on olemas Cannondale Scalpel 4000SL...ma võin kah sulle öelda, et nõmmel,suusahüppetorni vasemal küljel,esimese posti juures on suur rahapada...
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
Velo Clubbers
Velo Clubbers