![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Teise ringi keskel hakkas esimene käikar trikitama - kett tuli mõned korrad ise suurelt hammakalt keskmisele. Tulemust see eriti ei mõjutanud. Peale sõitu avastasin, et käikar lihtsalt puru
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
172/188 20.7 km/h 2:27
Ventiili kork on mõttetu junn. Viska minemajanek179 kirjutas:...Finisisse jalutades ja seal kumm maha võttes avastasin, et olin kukutanud ventiili korgi lohvi sisse. Sellest sain õppetunni...
Niipalju, kui mina nägin, jooksjaid küll kellestki eriti ei olnud:P, aga olin ka ilmselt vähemalt poolsada sõitjat tagapool. Loomulikult kui JAKSAB ja kannatab joosta, siis saab jah kiiremini üles. Kõndijatest sai igatahes sõites pisut kiiremini. Kahjuks otsustasid kõndijad kõndida keset rada segiläbi, niiet üles kerides tuli sõidujoont pidevalt otsida ja tuli ette ka kõndijate nügimist, kuna sellise kallaku peal mööda slaalomitamine suht keerukas:P Minu vabandused nende ees.MiniBikini69 kirjutas:Slaalomirajast sai joostes selgelt kiiremini ülesse, möödusin kohe mitmest konkurendist- muidugi ega see ratta pealt maha tulemine ikka õige värk ei ole. Aga kiusatus oli nii suur. Lahe rada. Lahe sõit. Ise esimest korda 100 sees. Mõnus tunne kohe.
Asi selles, et vahepealt kadusid M16 sõitjad ja kiiremad matkajad ära. Mulle öeldi seal metsas 406 ja teise ringi alguses kui kohti loeti olin juba ~330 (lõpuks 290 sees).RvN kirjutas:täitsa super rada:]
endale loeti esimesel ringil suusamäel midagi 277, lõpus koht 170..
Palju sa Jaanuse käest selle postituse eest raha said?SL kirjutas:Repliik: rahvas jõuab sõita nagu loom. Ainult, et siledat ja mäest üles. Mäest alla rahvas ei sõida.
Miks ei käida Prükkeli sõitudel tehnikat harjutamas? Miks ei ole Prükkeli sõitudel 100 ja rohkem venda stardis? Minge käige (tõsiselt soe soovitus, kuigi teisalt, siis minu enda tulemused (kohad protokollis) lähevad senisest veelgi halvemaks)!
Just - mina seisan päris tihti tõusudel ja püüan ka siis ruumi tehatp kirjutas:pean SL-le ausalt tunnistama et mina olen yks nendest kes laskumistel "seisab". seda enam ,et kui olen õieti näo ja nime õieti kokku viinud ,sõidame elionil aegajalt yhte auku. nii et sorry . samas olen täheldanud et nii mõnigi mees ,kes laskumistel seljataga lärmab ja kelle võimalusel olen mööda lasknud, jääb jalle järgneval tõusul "seisma "ja ega see pole oluliselt parem variant ,eriti singlite puhul.
Prükkeli sõitud aitaks kindlasti tehnika arengule kaasa, pole end lihtsalt pidanud sportklassi vääriliseks. harrastajates osaledes ei jõuaks pärast seda halinat ära kuulata.
rakverest nii palju et see kord tegin laskumistel tyli ainult yhe ringi kuna tubuless otsustas 1/3 enne ringi lõppu tyhjenema hakata.
tühja geelipaki vm taara saab ju samuti taskusse tagasi panna, milleks see pudel?m6mm kirjutas:Mis teema mul endal aga kripeldama jäi... läksin peale sõitu tammiku juures mööda mäge üles ja terve tee oli täis geelipakke ja korke. Ma ei tea, kas need ära koristatakse või kuidas aga eks samasugune pilt avaneb igal pool võsas, kus võistlused olnud.
Mida meist igaüks saab teha: näiteks ise ostsin endale geelipudeli: valad geeli pudelisse, hea juua ja ei jää sinust metsa prügi maha.
lepi Alvaroga üks trenn nõmmel kokku ja sa ei "seisa" enam kunagi laskumistel...Rivo kirjutas:Laskumisi ei pea tingimata TRC'l harjutama. Uuri parem välja, kes tehnilisematel laskumistel hätta ei jää ja suru end nendega koos trennitp kirjutas:pean SL-le ausalt tunnistama et mina olen yks nendest kes laskumistel "seisab"
samas võibolla ei kannata enam yldse kunagi rattaselga istuda?tauno kirjutas:lepi Alvaroga üks trenn nõmmel kokku ja sa ei "seisa" enam kunagi laskumistel...Rivo kirjutas:Laskumisi ei pea tingimata TRC'l harjutama. Uuri parem välja, kes tehnilisematel laskumistel hätta ei jää ja suru end nendega koos trennitp kirjutas:pean SL-le ausalt tunnistama et mina olen yks nendest kes laskumistel "seisab"
Väga hea tähelepaneksileem kirjutas:Elion Estonian CUP VII etapp Rakvere VI Rattamaraton tõi nõudlikule, tehnilisele ja raskele rajale üle tuhande rattahuvilise. Põhisüidu lõpetas 670 ratturit, matkasõidu 206 tatturit.
http://www.esport.ee
Niet need kes lühikest sõidavad on tatturid