Jõulumäe 6. Rattasõit EMV maraton
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Jõulumäe 6. Rattasõit EMV maraton
... Toimub 11. september põhisõidu start kell 12.00.
Rada on peale viimaseid muudatusi 59.5km.
------www.joulumae.ee--------
SEEGA EESTI MV JA JÕULUMÄE VI RATTASÕIT SÕIDETAKSE ALLJÄRGNEVALT:
PUBLIKURING 2,5 km + EELRING 5,0 km + PEARING 23,5 km + EELRING 5,0 km + PEARING 23,5 km = KOKKU 59,5 km
--------------
Juhend
PS! Täna saab veel viimast päeva soodsalt registreerida.
PPS! Mul on pakkuda 2 vaba kohta auto peal Tartust Pärnu ja tagasi.
Rada on peale viimaseid muudatusi 59.5km.
------www.joulumae.ee--------
SEEGA EESTI MV JA JÕULUMÄE VI RATTASÕIT SÕIDETAKSE ALLJÄRGNEVALT:
PUBLIKURING 2,5 km + EELRING 5,0 km + PEARING 23,5 km + EELRING 5,0 km + PEARING 23,5 km = KOKKU 59,5 km
--------------
Juhend
PS! Täna saab veel viimast päeva soodsalt registreerida.
PPS! Mul on pakkuda 2 vaba kohta auto peal Tartust Pärnu ja tagasi.
Re: Jõulumäe 6. Rattasõit EMV maraton
OT. Kas juhendi peatüki "Võistlejate numbrid ja stardigruppidesse loosimine:" 4. punkti sõnastus on nüüd kellegi väike iroonia litsentsi teemal või labane trükiviga (viimane muidugi tõenäolisem). Sama aps muuseas ka paberkujul levitatud juhendil.Kirsa kirjutas: ... Juhend ...
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Peaks olema ka tingimus, et neist ei tohi mööda sõitatarmo kirjutas:nii peaks olema kõikidel eesti maratonidel.
Sirvisn EJL lehte ja seal paistvaid litsentsiomanikke. Ärge nüüd naerma hakake, aga mis on senior litsentsi mõte? Eliidi litsentsist saan veel aru. Kuid üksikute nimede järgi tundub, et ka seal ei ole tasemenõuet. Või on?
Mis on praegustel tulemuste (loe: taseme) järgi jaotatud stardigruppidel viga? Kahe möödunud aasta maratoni MV start on mulle jätnud negatiivse mulje, kuna enamus litsentsiomanikke oma taseme järgi esimesse gruppi ei kuulu ja nad jäävad pärast stardipauku teistele ette. Just Jõulumäel võib see probleem olla kõige teravam ja tekitada asjatult ohtlikke olukordi.
Hmm - ma ei näe probleeme.
Esiteks Jõulumäel on vähe rahvast. Seega pole stardigrupp niiehknaa eriti oluline.
Teiseks litsents on teatud võistlustel osalemiseks kohustuslik!!! Ükskõik mis su tase on - ilma ei saa peale. Talikross ntx, XC eestikad. Kevadel liikusid ka jutud et sügiskrossidel hakatakse litsentsi nõudma.
Tasemega pole siin midagi ühist!! Enda litsents on jäänud ainult aja ja raha taha.
Esiteks Jõulumäel on vähe rahvast. Seega pole stardigrupp niiehknaa eriti oluline.
Teiseks litsents on teatud võistlustel osalemiseks kohustuslik!!! Ükskõik mis su tase on - ilma ei saa peale. Talikross ntx, XC eestikad. Kevadel liikusid ka jutud et sügiskrossidel hakatakse litsentsi nõudma.
Tasemega pole siin midagi ühist!! Enda litsents on jäänud ainult aja ja raha taha.
Litsentsi vormistamiseks tuleb kirjutada alla alljärgnevale tekstile:Oliver kirjutas: Ärge nüüd naerma hakake, aga mis on senior litsentsi mõte?
Käesolevaga teatan, et ei ole teadlik ühestki põhjusest, mis takistaks mulle soovitud litsentsi välja andmist. Käesolevaga teatan, et oman arsti luba võistlusspordiga tegelemiseks, mis ei ole väljastatud varem kui 90 päeva taotlemise hetkest. Käesolevaga teatan, et ei ole samal aastal taotlenud litsentsi UCIlt või mõnelt teiselt Rattaliidult.
Käesolevaga tõendan oma ainuvastutust antud taotluse ning litsentsi ka- sutamise eest.
Käesolevaga tõendan, et austan ja täidan UCI ja EJLi võistlusmäärustikku. Käesolevaga tõendan, et osalen rattaspordivõistlustel ausa mängu . reeglite järgi.
Kui ma osalen võistlustel, kus vastavalt UCI reeglitele viiakse läbi dopingukontroll, nõustun ettenähtud testidega.. Nõustun oma analüüside tulemuste avalikustamisega ning edastamisega oma klubile, arstile, koondisele või profimeeskonnale. Nõustun, et kõik minult võetud uriinianalüüsid saavad UCI omandiks ja neid võib kasutada tervisekaitse uuringute eesmärgil. Nõustun, et minu arst või minu klubi, koondise või profimeeskonna arst võib UCI palvel edastada neile nimekirja ravimitest, mida ma kasutan või minu enne võistlust läbitud ravikuuridest. Nõustun UCI reeglite kohaste vereanalüüside ning muude ettenähtud testide tingimustega.
- litsentsi tegemisega tõendad, et täidad uci ja ejl reegleid ja ei tekita mõttetuid probleeme, ühtlasi toetad ejl väikese summaga, mis ei tohiks seeniorist rattaspordi fännile üle jõu käia.
loogiline, et selle eest saad ejl võistlustel, mida emv-d peaaegu ainukesena on, selle eest võrreldes litsentsi mitteomavate sportlastega väikseid privileege.
ei hakka naerma, sest seda on ennegi küsitud ja küsitakse ka edaspidi.Oliver kirjutas:aga mis on senior litsentsi mõte?
eelkõige näitab litsents sinu suhtumist rattasporti.
seenior 1-4 litsents on rahvusvaheline Masters klassi litsents ja annab õiguse osaleda teatud võistlustel. lisaks saab suurematel võstlustel litsentsiga ametlikult startida esimesest või teisest stardigrupist. kui sa vaatad UCI kodukat, siis seal on eraldi võistlususkalender Masters klassile, k.a. MM võistlused, kus esiotsas võistleb palju endisi proffe. Samuti on seal kirjas, kes võivad Masters litsentsiga sõita.
kui on muidugi plaanis elu lõpuni kohalikel võistlustel sügada, eestikatel mitte osaleda ja mõnda EJL-s regatud klubisse mitte kuuluda - siis loomulikult pole mõtet seda 200 krooni ära anda.
luban sulle Oliver, et stardin jõulumäel viimase stardigrupi lõpust, kuigi oman seen. 0 litsentsi. Ei lähe jõulumäele võistlema, vaid kannan vett ja olen muidu toeks oma tütarlapsele, kes esimest korda maratonidel pikka maad sõidab. Seen. 0 litsents on üldse ehk enim kõneainet tekitanud, kuna koondab enda alla tüübid, kes M-Eliidiks end ei tihka pidada, selleks ka ilmselt kunagi ei saa, kuid teatud võistlustest tahaks siiski osa võtta. Mind ajendas litsentsi tegema just soov osaleda Talikrossil, XC EMV`l jms. et nähe kui rasked need rajad siis ikka on ja tajuda ülimalt vahetus konkuretsis, kui kehv ma siis võrreldes tippudega olen.Oliver kirjutas: kuna enamus litsentsiomanikke oma taseme järgi esimesse gruppi ei kuulu ja nad jäävad pärast stardipauku teistele ette. Just Jõulumäel võib see probleem olla kõige teravam ja tekitada asjatult ohtlikke olukordi.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Õnnelikult kodus.
Väga lahe rada - või vähemalt klappis ideaalselt minu säärekujuga.
See rada võiks vahelduse mõttes vabalt elioni sarjas mõne teise etapi asemel olla: Kõrve, Otepää vmt liiglühikese sutsaka asemel.
Mõnuga liiva kõval/kuival pinnasel. Männimetsaalust singleträkki ja oksarisust rabateed. Kilomeetreid ka peoga. Mägedega oli natuke nadi, aga Pärnu kandi kohta oli isegi päris palju mägesid. Ei teadnudki et sealkandis neid olla võiks.
Korraldus oli ka mõnus ja õhkkond rahulik. Numbreid külge pannes võeti kenasti ümbrik tagasi ja pakuti kääre kaablivitsade lühemaks tegemiseks.
Enda sõit enam-vähem rahulik. Ainult siis kiskus igavaks kui kedagi taga ajada või kellegi eest põgeneda polnud.
Väga lahe rada - või vähemalt klappis ideaalselt minu säärekujuga.
See rada võiks vahelduse mõttes vabalt elioni sarjas mõne teise etapi asemel olla: Kõrve, Otepää vmt liiglühikese sutsaka asemel.
Mõnuga liiva kõval/kuival pinnasel. Männimetsaalust singleträkki ja oksarisust rabateed. Kilomeetreid ka peoga. Mägedega oli natuke nadi, aga Pärnu kandi kohta oli isegi päris palju mägesid. Ei teadnudki et sealkandis neid olla võiks.
Korraldus oli ka mõnus ja õhkkond rahulik. Numbreid külge pannes võeti kenasti ümbrik tagasi ja pakuti kääre kaablivitsade lühemaks tegemiseks.
Enda sõit enam-vähem rahulik. Ainult siis kiskus igavaks kui kedagi taga ajada või kellegi eest põgeneda polnud.
Viimati muutis Kirsa, 11. 09. 2005. 19:51, muudetud 1 kord.
Olgugi, et sai trenni mõttes matkasõit ette võetud oli pingutamist kõvasti.
Kusagil alla 8 km enne lõppu oli vahel isegi päris freeride tunne nendel !!! laskumistel. Vahetult enne neid olin mõned "peanahad" võtnud kui selja taga käis karjatus ja mats. Loodan, et keegi väga hullult viga ei saanud.
Nüüd jääb vaid oodata tulemusi, et oma sõitu edasi analüüsida. Algus oli tsipa kiire. Pole vist kunagi nii kiiresti alustanud kui mõnda jooksuvõistlust mitte arvestada. Kahes kohas tekkis minul ja paaril kaaskannatajal mõttepaus raja edasise suuna üle aga muidu oli OK. Teeninduspunkti teenuseid ei kasutanud, seega ei saa kommenteerida sealsete delikatesside taset
Kusagil alla 8 km enne lõppu oli vahel isegi päris freeride tunne nendel !!! laskumistel. Vahetult enne neid olin mõned "peanahad" võtnud kui selja taga käis karjatus ja mats. Loodan, et keegi väga hullult viga ei saanud.
Nüüd jääb vaid oodata tulemusi, et oma sõitu edasi analüüsida. Algus oli tsipa kiire. Pole vist kunagi nii kiiresti alustanud kui mõnda jooksuvõistlust mitte arvestada. Kahes kohas tekkis minul ja paaril kaaskannatajal mõttepaus raja edasise suuna üle aga muidu oli OK. Teeninduspunkti teenuseid ei kasutanud, seega ei saa kommenteerida sealsete delikatesside taset
Ei ole siin midagi . Minusugustele jäme/karvajalgadele peab ka selliseid tasasel maal mööda liiva ja juurikaid uhamisi olema.P kirjutas: Tsipa OT, aga mina olen natuke korraldajate/rajameistrite peale vihane, et kõige suuremad künkad välja jäeti.
Ma ei tea kas asi minus või tubeless twisteris aga no liiv on täielik maiuspala - just selline metsaalune mullapealne liiv, mitte ka päris liivakast.
Mingi ülevaate saab siit --> http://www.sportnet.ee/index.php?id=13374 või http://sport.etv.ee/index.php?0520982Oliver kirjutas:Kuidas siis medalid jagunesid? Eliit, sen 0, sen 1, naised?
Leidsin ESPORDIST sellise teate
Jõulumäe rattasõidu 2 ringi alguses, kui mindi üle kaheosalise betoontõusu staadionilt minema, viskas 1 pika distantsi mees mulle ühed OKTOS (väga head!!!)päikeseprillid. Sõitja oli punases sõidusärgis, kahjuks numbrit ma ei näinud. Hüüdsin talle, et finishis saab tagasi, kuid niipalju kui ma otsisin seda punase särgiga venda, ma teda ei näinudki. Kui sa ennast ära tunned, siis tea, et need prillid on täiesti alles ja terved, järgmine kord on võimalus kohtuda Tartu Rattarallil, võtan nad sinna kaasa. Et niisama helistajaid ei oleks, vaid ainult omanik, siis ma rohkem prille ei kirjelda. Omaniku käest küsin mõne küsimuse prillide kohta ka, muidu võivad äkki vale inimese kätte sattuda. Kui kellegi tuttav sattus sellisesse olukorda, andke teada.
Prilliomanik, kui sa tundsid ära oma varanduse, siis helista 510 59 58.
Jõulumäe rattasõidu 2 ringi alguses, kui mindi üle kaheosalise betoontõusu staadionilt minema, viskas 1 pika distantsi mees mulle ühed OKTOS (väga head!!!)päikeseprillid. Sõitja oli punases sõidusärgis, kahjuks numbrit ma ei näinud. Hüüdsin talle, et finishis saab tagasi, kuid niipalju kui ma otsisin seda punase särgiga venda, ma teda ei näinudki. Kui sa ennast ära tunned, siis tea, et need prillid on täiesti alles ja terved, järgmine kord on võimalus kohtuda Tartu Rattarallil, võtan nad sinna kaasa. Et niisama helistajaid ei oleks, vaid ainult omanik, siis ma rohkem prille ei kirjelda. Omaniku käest küsin mõne küsimuse prillide kohta ka, muidu võivad äkki vale inimese kätte sattuda. Kui kellegi tuttav sattus sellisesse olukorda, andke teada.
Prilliomanik, kui sa tundsid ära oma varanduse, siis helista 510 59 58.
no ei tasu siis lihtsalt ära eksida ja niisama seenelisi ehmatadaKirsa kirjutas:...Enda sõit enam-vähem rahulik. Ainult siis kiskus igavaks kui kedagi taga ajada või kellegi eest põgeneda polnud.
velo clubbers
veel pilte Janne Salumäelt: http://www.hawaii.ee/cgi-bin/pildid/thu ... p?album=84