![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Samas küsin ega kellegil pole midagi "huvitavat" äkki seoses riiete ja rattaga olnud
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Inimesed, kus on teie elemntaarne mõtlemisvõime? Lõhud ühed püksid ära, siis veel teised ja ikka proovid veel ja lõhud ka kolmandad?? Püksisääre fikseereimiseks on ju mustmiljon võimalust, lase vaid mõttel lennata - pesulõks, vana püksikumm, pael, helkurriba, sokisäär, püksisääred üles, ketikaitse ja igasugused muud vahendid, et püksisäär ei lipendaks. Mõtelda on vaja, mõtelda, ja siis ongiFoxx kirjutas:Asi siis selline et sõidan dressidega ning need raisad jäävad paremast säärest alt kogu aeg keti vahele kinni. Täitsa pael juba, olen 3 paari ära lõhkunud. Huvitav mis vahendid aitaksid selle vastu.
A mõtle ka, kui mark võib olla, kui linnas sõidad nagu mingi tond, säär sokissqber kirjutas:Inimesed, kus on teie elemntaarne mõtlemisvõime? Lõhud ühed püksid ära, siis veel teised ja ikka proovid veel ja lõhud ka kolmandad?? Püksisääre fikseereimiseks on ju mustmiljon võimalust, lase vaid mõttel lennata - pesulõks, vana püksikumm, pael, helkurriba, sokisäär, püksisääred üles, ketikaitse ja igasugused muud vahendid, et püksisäär ei lipendaks. Mõtelda on vaja, mõtelda, ja siis ongi
H@rrasmeestel ei olnud selleks mitte pesul6ks, vaid spetsiaalne metallist klamber - sellist kasutati ka abimootoriga jalgratta puhul. Mul kodus veel isast yks j@@nudEreliukas kirjutas:vanadel aegadel kuulus viigipükstega kruiisiva härrasmehe varustusse selleks otstarbeks paar pesulõksu.
???siimsiim6 kirjutas:mul oli ka sedasi ja lõikasin sokil kannast ülespoole ära ja tõmbasin ümber jala-vat kui lihtne kui sokist kahju pole