Ilmselt paljudel juba kõrini TRM'i sõidukommentaaridest aga siiski õpetuseks tulevastele sõitjatele..
Minu jaoks tegemist ühe suure kannatuste rajaga tulenevalt tervislikust seisundist. Nädala alguses sai hagitud endale miski veidralt käituv köha, edasine oli pingutus Viljandist Tartusse reedesel päeval rattaseljas ja asi tipnes laupäevase "üle katuse käimisega" (otsaesine lõhki, vasak käsi tõsiselt rikkis).. (selliseid asju ei tasu endale ennem sõitmist hankida
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
)
Esimene ikaldus tekkis seal esimese maja lähedal oleva liivase tõusuga, kus lihtsalt jäin liialt aeglaselt liikuvate tegelaste selja taha kinni ja olin sunnitud koos nendega mäest üles jooksma ratas kõrval. Aga peale seda asfaldi tõusu algas tõeline õuduste unenägu ja enesele selgeks tegemine, et sõidan ikka edasi, nimelt otsustas alaselg valutama hakata ( ilmselt eelmise päeva tulemus) ja tunne oli selline, et lihtsalt vereringe ei viitsi jalgadest läbi käia. Sellest tulenevalt pidevalt sunnitud ratta seljas selga sirutama ja kurvalt vaatama kuidas pidevalt tegelased mööda kimavad. Esimesed 30 km oli selline tunne, et kohe katkestan, kuna valu oli suht talumatu.. Kuid edasi, hakkas tahetjõud lihtsalt mängima, et ainult 30 km veel, et mis see ära ei ole ja sedasi ka lõpuni veeresin.. Enda üllatuseks vaatasin, et olin eelneva aasta tulemust parandanud pea 14 min võrra..
aeg: 2:38.40
Rajaltoimuvast: Üllatusena oli see aasta minu jaoks jube palju puruks astutud kette, miskil põhjusel loendasin neid ja rajal nägin 7 räbalatega ketti, ja finishis joont ületavana ühte tegelast, katkiseid kumme nägin rajal ainult ühte, aga finishis ei viitsinud asualt lugeda kui paljud tulid pöia väel. Sõidukultuuri osas on ka enesel etteheiteid möödasõitjate kohapealt. Ainult kaks korda kuulsin teadet, et kust poolt möda tahetakse sõita, ülejäänud lihtsalt rammisid kitsastes oludes ja suht ebameeldiv, samuti, mis panin tähele, et oldi kitsid ka käemärkidega..
Aga üldiselt olen rahul üritusega, aga mitte isenedaga, oleks mul parem mina, küll ma siis sõidaks
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Kui te olete saanud täna hommikul hakkama 6 võimatu asjaga, miks siis mitte lisada sellele veel jalgrattasõit ?