Tervitus kõigile!
Olen siin lehel uus. Lugenud olen küll pikemat aega kuid nüüd haaran esimest korda pastaka. Tahaks lihtsalt oma kogemuse ka kirja panna. Nii, et ärge siis kohe materdage.
Kohe alguses peab ütlema, et läksin sel aastal TRM-ile tegema/kordama elu tulemust e. siis kohta 200 hulgas. Kuna pean seda üheks aasta tähtsaimaks võistluseks kus on hea ennast teistega võrrelda siis hakkasin juba laup. õhtul ilgelt mandra?eerima ja see muidugi ei mõjunud unele hästi. Starti jõudsin kerge ummiku tõttu veidi liiga hilja ja see lisas närveldamist veelgi. Minut enne starti oli pulss 150 ja nii kui pauk käis viskas 180-le. Kohe stardijoonel suutsid mingid eliidi mehed ilusa küla kuhja tekitada ja sealt pääsemine oli paras nikerdamine. Niisiis viskas kohe alguses pulsi ülesse ja kõige hullem, et ei tahtnud enam kuidagi alla tulla. Hingamine oli väga pinnapealne ja ma ei suutnud head rütmi leida. Harimäel läks grupp ribadeks ja pidin hakkama üksi neile laskumisel järele minema.
Mis ei ole grupi liikumis kiirust arvestades eriti lootustandev tegevus. Poolele laskumisel jõudis ka tagumine grupp järgi ja proovisime siis paari vennaga koos tööd teha aga kahjuks kasutult. Loksusin siis peaaegu Paluni ja alles seal hakkas okse maitse suust kaduma. 6 km. enne lõppu olin tunnistajaks massilisele niplile mudas. Ise sain sealt ilusti minema ja üritasin pärast ridade hõrenemist väikest spurti organiseerida, kahjuks edutult. Hiljem protokolli uurides sain ka teada põhjuse. Nimelt kuuevarbalised ei saanud lihtsalt aru mida ma rääkisin. Tüübid istusid ülbelt tuules ja tegid visalt kaasa kõik minu ettevõetud manöövrid nende maha raputamiseks. Lõpusirgel sai neil "karistuseks" eest ära sõidetud.
Kogu sõidu vältel pulss alla 170 ei läinud ja keskmiseks kujunes 188. Aeg oli 2:08 st. eelmisele aastale ca 5min kaotust ja ilmselt kaotasin ka võimaluse startide järgmine aasta väiksemates gruppides.
P.S. Sõin ka mina kohukest, aga tegin seda kiiruga enne starti. Tagantjärgi tark olles vist oligi see üheks põhjuseks miks seest nii keeras.