Tln-s kadunud tagatuli
- Uwe Riisenberg
- Rattur
Tln-s kadunud tagatuli
Kui leiad Tallinnas Harku ringil, Harku kandist või marsruudil Palidiski mnt--Endla tn--Suur-Ameerika tn--Liivalaia tn punast värvi Cateye tagatule, siis palun anna mulle sest teada.
Mul võis see sadulatoru küljesolnud kinnitilt ära tulla läinud pühapäeva õhtupoolikul Harku ringil, Harku kandis, esmaspäeva hommikul ülalnimetatud marsruudil või keegi ära võtta töökoha pakihoiuruumist. Tagatule sees on kaks peenikest piklikku rohelist värvi akut. Tagatule puudumise avastasin esmaspäeval pärast kella 18.30 ratast töökoha pakihoiuruumist välja võttes.
Mul võis see sadulatoru küljesolnud kinnitilt ära tulla läinud pühapäeva õhtupoolikul Harku ringil, Harku kandis, esmaspäeva hommikul ülalnimetatud marsruudil või keegi ära võtta töökoha pakihoiuruumist. Tagatule sees on kaks peenikest piklikku rohelist värvi akut. Tagatule puudumise avastasin esmaspäeval pärast kella 18.30 ratast töökoha pakihoiuruumist välja võttes.
Viimati muutis Uwe Riisenberg, 21. 09. 2005. 01:00, muudetud 1 kord.
mhmm. Räägin Pinker Albertiga ja usun, et võtame jälje ülesse. Seniks rahunege, härra ja jooge suhkruvett.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Ei, see firma ei lähe. ...Meie kontor asub Tartus, Soola tn 3. Tulenevalt asukohast on meie tegevuse põhipiirkonnaks Tartu linn ja Lõuna-Eesti... Kuigi lubavad koostöökorras ka Tallinnat väisata siis arvan, et alla Kamazi tagatule nad vaeva ette ei võta.Andrus K kirjutas:mhmm. Räägin Pinker Albertiga ja usun, et võtame jälje ülesse. Seniks rahunege, härra ja jooge suhkruvett.
Aga muidu ma eeldan, et kaotasid ikka tööreziimil oleva tule. Väljalülitatud tuld on jube raske leida ja nii pole sisuliselt mõtet seda ka ära kaotada. Eriti nii suurele territooriumile.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Re: Tln-is kadunud tagatuli
no vott, seega ärge enam otsige tallinna tänavatelt, kutsuge koerad ja mehed tänavatelt koju...Uwe Riisenberg kirjutas:...või keegi ära võtta töökoha pakihoiuruumist.. .
- Uwe Riisenberg
- Rattur
Ma pole palunud kadunud tagatuld otsida, vaid palusin teada anda selle leidmisest juhul, kui kirjeldatud tagatule peaks leidma. Tagatuli polnud tööre?iimil. Kuna tagatule korpusel oli kiri Cateye kulunud, siis lisasin kindlakstegemiseks selle, et tagatule sees on rohelist värvi peenikesed akud.
Nüüd tean ja said nii mõnedki aru, et siin foorumis pole tõenäoliselt mõtet avaldada teadet, kus palutakse küllalt märgatava rattaga seotud eseme leidmisest teada anda juhul, kui ese võib olla kaotatud sõidetavas kandis või marsruudil. Antud kogemuse järel on hea tõdeda, et on asutusi (nt Tartu Linnavalitsus ja Stockmann), mis vaatamata oma hallatava ala suurusele võimaldavad teavitada kaotatud või leitud asjadest ja nii anda võimaluse saada tagasi eseme, mis võib-olla on läinud kaotsi. Ilma et kellegi üle nalja heidetaks.
Nüüd tean ja said nii mõnedki aru, et siin foorumis pole tõenäoliselt mõtet avaldada teadet, kus palutakse küllalt märgatava rattaga seotud eseme leidmisest teada anda juhul, kui ese võib olla kaotatud sõidetavas kandis või marsruudil. Antud kogemuse järel on hea tõdeda, et on asutusi (nt Tartu Linnavalitsus ja Stockmann), mis vaatamata oma hallatava ala suurusele võimaldavad teavitada kaotatud või leitud asjadest ja nii anda võimaluse saada tagasi eseme, mis võib-olla on läinud kaotsi. Ilma et kellegi üle nalja heidetaks.
Mul on tõenäoliselt sama tuli, mis Uwel ja kukkunud 2x 30+ kiiruselt asfaldile. Seejuures on tulel ainult paar kriimu (probleemiks on liimitud tule kinnitusklaber sadulaposti küljes).m6mm kirjutas:Lisaksin ühe väikse aspekti antud diskussiooni: kas kellelgi teist on kukkunud tagatuli täie liikumiskiiruse juures asfaldi peale? Minul on .... ja ma viskasin need tükid pärast ilusasti prügikasti. On suur tõenäosus, et see lamp hukkus kokkupõrkemomendil. Pole mõtet otsida
Tuletage Ermo joonealune tekst meelde ja kui Uwe tuld näete, siis korjake üles ja andke talle teada.
Märt kirjutas:On siin vaja nüüd selle üle plämiseda? Muud pole teha või?...
Täie lugupidamisega tsiteeritavate suhtes ning mitte sooviga õigustada offtopicut või veel vähem isiklikku mölapidamatust, ütleks siiski, et kui foorumist kaoks tögamine, naljad ja jne oleks see minu arvates varsti sama huvitavalt kuiv kui Fidzi riiklik suusafoorum. Seega omage veits tolerantsi ka möla suhtes . Kohati on ikka ka küsijad/teema algatajad ühtteist ära teeninud.Oliver kirjutas:...Tuletage Ermo joonealune tekst meelde ja kui Uwe tuld näete, siis korjake üles ja andke talle teada.
velo clubbers
Õige, Mati, mina võtan ka seda keskkonda nagu pubis istumist: kes tuleb infot saama, kes jahijuttu puhuma, kes niisama nalja viskama.. rattapedede baar kui soovite Niipalju kui on asjalikke küsimusi on ka asjalikke vastuseid, piiri peal muutub asi hägusemaks... See pole Eesti Rattaülikool, tegemist on vabatahtliku meelelahutusega! Minul läks lamp puru, Oliveril kaks korda ainult kriimustused, erinevad kogemused ja arvamused. Nagu oli siin just trosside õlitamise topic'us juttu, enamus infot põhineb siin kasutajate kogemustel, info kasutamine omal riisikol.
Tuleb siia foorumisse ikka kirjutada üks jutt sellest, et sa pead oma sõbrad ise ära tundma, mis mõtet on minna 60K ratta omaniku käest küsima, kas 3K ratas on ok ja ülejäänu on raiskamine. Nagu ütles Kurt Vonnegut, "everybody has an arsehole and an opinion". See keskkond vähendab füüsilist vahemaad inimeste omavahelises suhtluses. Mõttebarjääre internet ei ületa. Näeme metsas
Tuleb siia foorumisse ikka kirjutada üks jutt sellest, et sa pead oma sõbrad ise ära tundma, mis mõtet on minna 60K ratta omaniku käest küsima, kas 3K ratas on ok ja ülejäänu on raiskamine. Nagu ütles Kurt Vonnegut, "everybody has an arsehole and an opinion". See keskkond vähendab füüsilist vahemaad inimeste omavahelises suhtluses. Mõttebarjääre internet ei ületa. Näeme metsas