Kohal on ka saunabuss.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Andrus K kirjutas:olen joonel, nagu alati ja katsun Raul Kaldrele taas särgi püksi panna
Mees, ma saabun võistluspaika juba eelmisel päeval ja asun aklimatiseeruma, nii et eeliseid on minulgiRaulpoiss kirjutas:... tänavu pole sul mitte mingisugust lootust!!!!Andrus K kirjutas:olen joonel, nagu alati ja katsun Raul Kaldrele taas särgi püksi panna
algul mõtlesin, et võik täitsa tulla kaema seda under-underground üritust, aga kui seal mehed üksteisele püksi kipuvad, siis pani mõtlemaAndrus K kirjutas:olen joonel, nagu alati ja katsun Raul Kaldrele taas särgi püksi panna
Loe plakatitMati kirjutas:pikk sõit on muidu?
mart kirjutas:Loe plakatit http://www.porterracing.ee/images/kolmi ... p_2005.jpgMati kirjutas:pikk sõit on muidu?
igal aastal on rada olnud üldjoontes sama. Mehed sõidavad 2x12km vms. Algus ja lõpp mööda kõvapõhjalist suusarada, edasi tuleb kuulus "kannatusterada", mida kummagil Saku100`l pole kevadise suurvee tõttu sees olnud, edasi jupikesi Saku100 rajast jms.Mati kirjutas:algul mõtlesin, et võik täitsa tulla kaema seda under-underground üritust, aga kui seal mehed üksteisele püksi kipuvad, siis pani mõtlemaAndrus K kirjutas:olen joonel, nagu alati ja katsun Raul Kaldrele taas särgi püksi panna.
pikk sõit on muidu? ja kas raskusaste võimaldaks eelmisel õhtul natuke lõõgastuda ka, võib peaks tippvormis ja ülivärskena asja võtma?
sõidad mööda pärnu mnt.-d kanama viaduktini ja sealt hoiad vasakule - viljandi mnt, tartu mnt, narva jne . viaduktist umbes 1 km pärast keerad paremale, silt näitab sakku ja vist juulikule ka. sealt paned nii kaua edasi kuni jõuad sakku. sakus kuhugi ei keera, koguaeg peateed mööda otse kuni jõuad õlletehaseni kus hetkel tehakse ringteed ja käib kõva teeremont. sellest segadusest paned otse üle, õlletehas jääb paremat kätt. sealt umbes 5-600 m on saku raudteejaam ja üks pruun puumaja. enne seda maja keerab väike kruusatee paremale. nüüd paned mööda seda kruusakat üle raudtee ja muudkui otse ja oledki kohal.M5 kirjutas:Kuidas Laagri poolt tulles stardipaigani jõuda ? Ette tänades !
Mul naine ka pärast rääkis, et oligi veidi huvitavam seal stardi/finishi kohas oodata - väike meelelahutuslik vahepala siis ka selle linalakkjuukseliselt noorhormooniltbanzai kirjutas:Täiesti hämmastav kuidas mõnel võib katus peale tõsist pingutust ära sõita![]()
OUbanzai kirjutas:... läks peale fini?it kohtunikule kallale.
kõik õige ju. rabakross on aasta-aastalt popimaks muutunud, tänavu ju esimest korda ka Pro Touri nimekirjas, jagatakse edetabelipunkte, auhinnaks puhas raha... selge see, et kisub kakluseks, sell äkki koos Tombaku ja Augiga kuskil profiteami ootelehel, vaja veel tulemust näidatabanzai kirjutas: Mulle jäi täiesti arusaamatuks mida ta üldse vehkima läks? Selline tunne nagu oleks kolmanda koha eest auhinnaks Saku õlletehas vms... Kutile kukkus kolmas koht nii muuseas sülle, ning liidreid(sh. mind) poleks iialgi kätte enam saanud. Niivõrd ebasportliku käitumise eest oleks tulnud ta igal juhul diskvalifitseerida. Ei olnud eriti meeldiv koos sellise ratturiga autasustatud saada.