Rattapoed Roomas?
Rattapoed Roomas?
Kas keegi on sealseid rattapoode külastanud ja oskab midagi soovitada. Nimelt vaja mõnda eksootilist juppi mida Eestist ega Saksa netipoodidest ei leidnud - ntx. Dia Compe 287 pidurilingid. Itaallased nähtavasti internetti ei armasta ja googeldamine ka ei aidanud.
Parakutarmo kirjutas:vaata siit.
Sain aru et see ainult UK-s toimib. Lõpuks saab USAst kindlasti tellida aga kuna Rooma on niikuinii minek siis oleks hea teada kus parimad poed on, kust ehk ka kasutatud juppe saab jne. Väga õrn lootus et keegi siinsetest Rooma rattapoode kamminud on aga igaks juhuks siiski küsisin.where will wiggle deliver goods?
UK Mainland
Isle of Man
Northern Ireland
Scottish Highlands & Islands
We do not ship to the Channel Islands or Southern Ireland.
-
- Rattur
nonii
tahaks nuud vaga tarka panna siin, sest ma olen juba kuu aega Roomas elanud, aga paraku ei ole veel vaga kursis asjaga, et tait ulevaadet anda, aga siiski: minu maja juures on ainuke suurem rattapood, mida mina igal juhul kohanud olen (viale kant lahedal aadress: Egidio galini 71) ja siis on siin olemas ka Decathloni pood linnast valjas jallegi loomulikult (http://www.decathlon.com leiad aadressi) igal juhul kesklinnast sa kindlasti midagi ei leia. Valja arvatud puhapaeva hommikune turg Porta Portese Trasteveres (tasub alates 8st minna juba) seal olevat isegi korralikke kasutatud maantekaid muugis olnud, aga ise pole nainud (aga turg iseenesest on absoluutselt koige jaoks ja rattad on seal vaga vaga vaga vaike osa, aga samas on seal kaimine omaette elamus, et kui ka ratta jaoks midagi ei leia, siis tasub reis igal juhul ara ennast, vana kasutatud ratta linna peal soitmiseks saaksid aga paarikumne euro eest kindlasti, oleneb kui hasti tingida suudad)
Aga 2 markust Rooma kohta, rattaga soitmine on siiin aaaaaaaaaarmiselt keeruline, sest ka linnast valjas annab leida kohta, kus rahulikult soita saaks, seega ei ole see ala siin ka nii vaga populaarne ja seega pole ka rattapoode vaga palju, kuigi kindlasti neid on siin veel, aga ma pole veel viitsinud otsida nii palju.
Ja veel nii palju, et kui sa ka mone poe leiad, siis vota sonaraamat kindlasti kaasa, sest inglise keelt siin ei osata... ja tasub kindlasti ka kaubelda.
tahaks nuud vaga tarka panna siin, sest ma olen juba kuu aega Roomas elanud, aga paraku ei ole veel vaga kursis asjaga, et tait ulevaadet anda, aga siiski: minu maja juures on ainuke suurem rattapood, mida mina igal juhul kohanud olen (viale kant lahedal aadress: Egidio galini 71) ja siis on siin olemas ka Decathloni pood linnast valjas jallegi loomulikult (http://www.decathlon.com leiad aadressi) igal juhul kesklinnast sa kindlasti midagi ei leia. Valja arvatud puhapaeva hommikune turg Porta Portese Trasteveres (tasub alates 8st minna juba) seal olevat isegi korralikke kasutatud maantekaid muugis olnud, aga ise pole nainud (aga turg iseenesest on absoluutselt koige jaoks ja rattad on seal vaga vaga vaga vaike osa, aga samas on seal kaimine omaette elamus, et kui ka ratta jaoks midagi ei leia, siis tasub reis igal juhul ara ennast, vana kasutatud ratta linna peal soitmiseks saaksid aga paarikumne euro eest kindlasti, oleneb kui hasti tingida suudad)
Aga 2 markust Rooma kohta, rattaga soitmine on siiin aaaaaaaaaarmiselt keeruline, sest ka linnast valjas annab leida kohta, kus rahulikult soita saaks, seega ei ole see ala siin ka nii vaga populaarne ja seega pole ka rattapoode vaga palju, kuigi kindlasti neid on siin veel, aga ma pole veel viitsinud otsida nii palju.
Ja veel nii palju, et kui sa ka mone poe leiad, siis vota sonaraamat kindlasti kaasa, sest inglise keelt siin ei osata... ja tasub kindlasti ka kaubelda.
Suurepärane! Tänud velosipedist. Roomas liiklemise kohta niipalju et olen enne kolm päeva seal rattaga patseerinud ja autojuhtide suhtumine tundus küll igati viisakas. Ei tea kas see oli mingi ühekordne nähtus aga siis (suvel) olid pühapäeval Colosseumi ümbruses mingid suuremad tänavad üldse motoriseeritud liiklusele suletud. Pühapäeva hommikusest turust on kuradi kahju, sest saabun just pühapäeva õhtul ja tagasi laupäeval unlucky...
-
- Rattur
puhapaeviti on vist alati tanavad suletud seal colosseumi kandis (vahemalt talvel) ja talvel on ka neljapaeviti (nagu paljudes itaalia linnades) sest siis lisaks auto gaasidele ka koetakse ja seega ohu vahegi saastmiseks piiratakse liiklust aga vaga sobralikud need autojuhid kull just pole...MeipMeip kirjutas:Suurepärane! Tänud velosipedist. Roomas liiklemise kohta niipalju et olen enne kolm päeva seal rattaga patseerinud ja autojuhtide suhtumine tundus küll igati viisakas. Ei tea kas see oli mingi ühekordne nähtus aga siis (suvel) olid pühapäeval Colosseumi ümbruses mingid suuremad tänavad üldse motoriseeritud liiklusele suletud. Pühapäeva hommikusest turust on kuradi kahju, sest saabun just pühapäeva õhtul ja tagasi laupäeval unlucky...