tartu raeplatsi ümbruses tegutsevad täiesti konkreetsed tegelased. üleeile läks minu ratas ning siin foorumis tundub olevat ka teisi ohvreid.
mina igatahes olen valmis mõned päevad ümbruskonnas passima ja olukorda jälgima. teine jalgratas on mul alles, selle võiks söödaks jätta. jama ainult selles, et see teine ratas suht parsa, ei tarvitse vargaid piisavalt isutada. kes veidi parema söödaga oleks nõus kampa lööma, siis teeme ära, sest ega teisiti see varguste jada seal raeplatsis lõpe, see on selge.
Varitsuse korraldamine Tartus
Re: Varitsuse korraldamine Tartus
vabanda et OT aga et varaste taktikat paremini tunda-tonyx2 kirjutas:tartu raeplatsi ümbruses tegutsevad täiesti konkreetsed tegelased. üleeile läks minu ratas ning siin foorumis tundub olevat ka teisi ohvreid.
sul oli ratas U-lukuga kinnitatud posti külge - kas läbi raami või esi/tagaratta? Kas U-lukk oli lahti muugitud või taotud? Hiljuti uut ratast ostes (eelmine läks varastele) ostsin kaasa U-luku, ehkki müüja väitel kettlukk oleks tõhusam- aga samas ka kilo võrra vähemalt raskem.
olen nõus, see oli minu viga. plaanis oli jätta üksnes pooleks tunniks, aga sain ilusa tütarlapsega raeplatsis kokku ning jalutasime täiesti ootamatult käsikäes öösse - ning kõik muu lendas loomulikult peast. järgmise päeva õhtul alles tuli meelde, et odot, jalgratas jäi ju raeplatsi:)
u-lukuga oli ratas posti küljes raami kaudu, maha polnud jäetud midagi (katkist lukku polnud). samas mine tea, võibolla oli hommikune koristus katkise luku ka lihtsalt minema visanud. aga ilmselgelt on seal raeplatsi/lossi/pirogovi/vanemuise kandis mingi tiim tegutsemas ning seda juba pikemat aega.
et kes oleks käsi, vahetustega oleks varitsust lihtsam korraldada. panen kasvõi oma parsa tagavararatta söödaks.
u-lukuga oli ratas posti küljes raami kaudu, maha polnud jäetud midagi (katkist lukku polnud). samas mine tea, võibolla oli hommikune koristus katkise luku ka lihtsalt minema visanud. aga ilmselgelt on seal raeplatsi/lossi/pirogovi/vanemuise kandis mingi tiim tegutsemas ning seda juba pikemat aega.
et kes oleks käsi, vahetustega oleks varitsust lihtsam korraldada. panen kasvõi oma parsa tagavararatta söödaks.