Varitsuse korraldamine Tartus

Siia kõik teated ja info varastatud ratastest
Vasta
tonyx2
Rattur

Varitsuse korraldamine Tartus

Postitus Postitas tonyx2 » 13. 11. 2005. 12:27

tartu raeplatsi ümbruses tegutsevad täiesti konkreetsed tegelased. üleeile läks minu ratas ning siin foorumis tundub olevat ka teisi ohvreid.

mina igatahes olen valmis mõned päevad ümbruskonnas passima ja olukorda jälgima. teine jalgratas on mul alles, selle võiks söödaks jätta. jama ainult selles, et see teine ratas suht parsa, ei tarvitse vargaid piisavalt isutada. kes veidi parema söödaga oleks nõus kampa lööma, siis teeme ära, sest ega teisiti see varguste jada seal raeplatsis lõpe, see on selge.

nerd04
Rattur

Re: Varitsuse korraldamine Tartus

Postitus Postitas nerd04 » 13. 11. 2005. 12:55

tonyx2 kirjutas:tartu raeplatsi ümbruses tegutsevad täiesti konkreetsed tegelased. üleeile läks minu ratas ning siin foorumis tundub olevat ka teisi ohvreid.
vabanda et OT aga et varaste taktikat paremini tunda-
sul oli ratas U-lukuga kinnitatud posti külge - kas läbi raami või esi/tagaratta? Kas U-lukk oli lahti muugitud või taotud? Hiljuti uut ratast ostes (eelmine läks varastele) ostsin kaasa U-luku, ehkki müüja väitel kettlukk oleks tõhusam- aga samas ka kilo võrra vähemalt raskem.

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 13. 11. 2005. 15:50

mõneski varasemas teemas on kirja pandud tõde - ära jäta oma ratast üksi.
25 tunniks raekoja platsile - meie oludes on see selge sõnum - tule võta mind!
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

tonyx2
Rattur

Postitus Postitas tonyx2 » 13. 11. 2005. 17:36

olen nõus, see oli minu viga. plaanis oli jätta üksnes pooleks tunniks, aga sain ilusa tütarlapsega raeplatsis kokku ning jalutasime täiesti ootamatult käsikäes öösse - ning kõik muu lendas loomulikult peast. järgmise päeva õhtul alles tuli meelde, et odot, jalgratas jäi ju raeplatsi:)

u-lukuga oli ratas posti küljes raami kaudu, maha polnud jäetud midagi (katkist lukku polnud). samas mine tea, võibolla oli hommikune koristus katkise luku ka lihtsalt minema visanud. aga ilmselgelt on seal raeplatsi/lossi/pirogovi/vanemuise kandis mingi tiim tegutsemas ning seda juba pikemat aega.

et kes oleks käsi, vahetustega oleks varitsust lihtsam korraldada. panen kasvõi oma parsa tagavararatta söödaks.

luukere
Rattur

Postitus Postitas luukere » 13. 11. 2005. 18:13

ega siis teil midagi muud üle ei jää, kui nad lihtsalt peale kinnisaamist maha lüüa, sest politsei sellistega midagi ei tee.

matts
Rattur

Postitus Postitas matts » 13. 11. 2005. 19:31

Vaata et sa siis keset varitsust jälle ennast ära ei unusta ja kauni tütarlapsega öösse ei jaluta :lol:

Vasta

Mine “Varastatud rattad”