Kui jah, siis ära noruta ja tule proovi äraarvamismängu. Auhinnaks võib võitja teha temaatilise küsitluse ja ka ise proovida tasuta uue (Guinnessi)rekordi püstitamist. Vanusepiiranguid ei ole.
Ja küsimus on - kui pikk on maailma pikim loha
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
oh, jah, mati, sul vist on tõesti igav et ei suuda raskemaid küsimusi leida.Mati kirjutas:
Ja küsimus on - kui pikk on maailma pikim loha
valetarmo kirjutas:102,7 m on vastus.
paraku ei saa. loha on loha. otsetõlkes oleks - libisemise märkvigurivänt kirjutas:Defineeriks lahti sõna "loha"...Kas seda saaks nimetada ka vigurivändaks
no okei, 118 m siis täpsemalt. jalgrattaga.Mati kirjutas:valetarmo kirjutas:102,7 m on vastus.![]()
tubli Tarmo, oled selle nädala ametlik igavlejatarmo kirjutas:no okei, 118 m siis täpsemalt. jalgrattaga.Mati kirjutas:valetarmo kirjutas:102,7 m on vastus.![]()
pakun et Lenin, sest teised on natukenegi normaalsemad (esmapilgul vähemalt).LauriA kirjutas:Kuna lund veel ei ole![]()
Natuke raskem pähkel siis.
Kes ei kuulu nende hulka ja miks?
1. Lenin
2. Marlon Brando
3. Kim Il Sung
4. Soome Kesknädal
Pakun, et Marlon Brando pole kommunismiga seotudveloman32 kirjutas:pakun et Lenin, sest teised on natukenegi normaalsemad (esmapilgul vähemalt).
NB! Mul on tõsiselt igav ja seeega ei tule ka asjalikke vastuseid...
Kolmanda variandina oleks seda ise ka pakkunud. Las LauriA avaldab selle Kesknädala soomekeelse nime, ise ei suutnud küll seda välja tuletada. Mingi kohalik lääni või partei häälekandja ehk.holden kirjutas:1. Lenin - surndLauriA kirjutas: 1. Lenin
2. Marlon Brando
3. Kim Il Sung
4. Soome Kesknädal
2. Brando -surnd
3. Kim Il Sung - surnd
4. Soome Kesknädal - mis see on, suomen keskiviiko, kui elus, siis ei sobi siia rivvi
paluks mitte tühistada mu tulemust, sest õige vastuse saamisel ei kasutanud ühegi otsingumootori abi.veloman32 kirjutas:nääh,google.com'i (ja teised sellesarnased) kasutamise õiguset ei olnud ju juttugi...teen ettepaneku Tarmo tulemus tühistada ja igavlemisest diskvalifitseerida.![]()
Kasutame siiski ausaid vahendeid
The longest continuous skid on a bicycle is 337 ft and 6 in (118 m) bytarmo kirjutas:paluks mitte tühistada mu tulemust, sest õige vastuse saamisel ei kasutanud ühegi otsingumootori abi.
lisaks huvitab mind tegelikult kuidas ameeriklased said 337 jalga ja 6 tolli tulemuseks 118 m?
337 jalga on ca 102,7 m, 6 tolli teeb ca 15 cm ja kokku saame peaaegu 103 meetrit.
tarmo kirjutas:...lisaks huvitab mind tegelikult kuidas ameeriklased said 337 jalga ja 6 tolli tulemuseks 118 m? 337 jalga on ca 102,7 m, 6 tolli teeb ca 15 cm ja kokku saame peaaegu 103 meetrit.
holden kirjutas:...summa summarum 102,87 meetrit, nii et tarmo eksis oma vastuses 17 sentimeetriga, mis on sajameetrise loha juures imepisike triip. ...
teil kõigil on õiguserikr kirjutas:kellel on kõige igavam, saadab selelle vennikesele viisaka e-maili, et ta oma kodukal info ära parandaks...
kas tõesti ei saa mitte üheski teemas ilma kummiteemata hakkama? see on nagu et pea igas sõber-sõbraga (jõber-sõbrannaga) vestluses on läbivaks teemaks ILM...Mati kirjutas:huvitav mis kummiga see tuli?
ei no mis siis nüüd ei või küsida ka enam või. mul oma ürituseks koht ja ratas olemas ja nüüd huvitaksi veel, mis kummiga proovida (rõhk ka)veloman32 kirjutas:kas tõesti ei saa mitte üheski teemas ilma kummiteemata hakkama? see on nagu et pea igas sõber-sõbraga (jõber-sõbrannaga) vestluses on läbivaks teemaks ILM...Mati kirjutas:huvitav mis kummiga see tuli?
![]()
nääh,egas ma paha pärast,niisama väike vahemärkus vmt. Ära nüüd pahanda ja oleme ike konkurendid edasi...egas nii saa ju rallit sõitaMati kirjutas:ei no mis siis nüüd ei või küsida ka enam või. mul oma ürituseks koht ja ratas olemas ja nüüd huvitaksi veel, mis kummiga proovida (rõhk ka)tegelikult huvitaks ka rekordi hetkel olnud õhuniiskus ja temperatuur, et kui keegi oskaks aidata oleks tänulik.
täna kell 15:00 on Tallinna Keskturul huumorimeele soodusmüük
160mMati kirjutas:tubli Tarmo, oled selle nädala ametlik igavlejatarmo kirjutas:no okei, 118 m siis täpsemalt. jalgrattaga.Mati kirjutas:vale![]()
lisainfo üritajatele
Jason Gandy in action at CMWC 2000. He did a world record skid of 479 feet (measured by Bronx John's feet) or about 160 meters.tsimpa kirjutas:160m
http://www.bikecult.com/works/teambw00.html
Kuidas sa seda ette kujutad? Esirattavedu? Viimane on mu teada küll ratastele leiutatud, kuid siinsetel ratastel seda pole. Mulle tundub, et nad viivad raskuse esirattale ja siis tagumist lohistavad, kuna see on aga "kerge" siis on loha ka pikk. Või ma eksin?Pierre kirjutas:Nad krdid väntavad tagaratas blokkis?
Hakkasime ka just Matiga trennis seda lohaasja arutama ning ei saand ka aru, kuidas saab vändata blokeeritud tagarattagasqber kirjutas:Kuidas sa seda ette kujutad? Esirattavedu?Pierre kirjutas:Nad krdid väntavad tagaratas blokkis?
Einoh vilin võib ju kõlaritest ka tullaholden kirjutas:Hakkasime ka just Matiga trennis seda lohaasja arutama ning ei saand ka aru, kuidas saab vändata blokeeritud tagarattaga, või et siis kuidas liikuva (väntamisel ju ratas liigub) rattaga maha jälg tekib.
Kunagi oli ühel tegelasel auto edesillal nii vale kokkujooks, et isegi sirgel teel kummid vilisesid
and 12 points goes to.......Holdenholden kirjutas:ehk siis pidurdatakse käiguga (trekiratas)
matukas kirjutas:Kuna paberit ei raiska, siis kunagi sai xls-is tehtud ja vastuseks koorus ca 20-30 minutiga töö kõrvalt Sakslane. Elementaarne, Watson.Olivers kirjutas:99,4% et Sakslane!![]()
![]()
Ps:abiks paber ja pliiats!
Sai kah igavust peletatud ja veendutud, et 100% sakslane neh! Ajalimiiti ma ei mahtunudMoiva kirjutas: sakslane
aega ca 0,5 tundi.