Võin Tondi toetuseks öelda,et töö ei ole just kergete killast,kui eesmärgiks on korralik tulemus.Ja kui käid päeval 8-17 tööl,vahel ka öösiti,siis võtab ikka aega.Liiatigi laseb tänavune sügis veel väga lahedalt rattaga sõita,nightride kutsub täiega.Aga ega ta tulemata jää.Või teab mees ise juba öelda täpsema daatumi?tair kirjutas:nuuh haanjamehed raja tegite kaua ja kauni, kas filmikesega on sama lugu e. olen kärsitu ja ei jõua liikuvat pilti ära oodatamillal, no öelge millal
Siin samas teemas juba olnud .... aga eks kordamine ole tarkuse ema.holden kirjutas:Tõmba endale siit codeci draiver, installi see oma masinasse ja go!tair kirjutas:vat avastasin nüüd ka selle rada tutvustava lingi, kuid hetkel ei saa sealt midagi kättema saan ainult head muusikat kuulata
kas on viga minus või ...
BTW Vajamineva faili nimi on ffdshow-20050909.exe
mul ei õnnestu avada ei bsplayeri ega win media playeriga. ffdshow on olemas.Vihmamees kirjutas:Huvitav, heli nagu puudub... ja BS Player annab teate et "file is corrupted", GSpot ütleb et mingi osa failist on puudu![]()
Igasugu koodekeid on küll arvutis igavene pinutäis...
Vbla on see siiski minu masinate probleem, äkki itimehed kommenteerivad?
sul vedas ilmselt. ma üritasin ka media player 10 ga mõnda aega seda avada... viskas kirja connecting.. ja ka mõne aja möödudes ei miskit. ainuke täheldatav muutus on nüüd see, et media player ei avane peale seda katsetust enam üldsetarmo kirjutas: selgus, et mul oli viga selles, et fail ei olnud lõpuni alla laetud. kolmandal katsel õnnestus alles terve fail alla tõmmataenne seda näitas igatsugu erroreid kui mängima panin. nüüd pelab.
Õige tähelepanek. Lisan veel juurde, et faili suurus on 73 MBMati kirjutas:eeldan, et te ikka laete (save'te) selle vidoe enne file'na alla ja alles siis mängite. MediaPlayeri kaudu laadides jääbki laadima minu kogemuse kohaselt. omal laadis ja mängis probleemideta koos selle abifile'ga.
Tont tormas poodimatukas kirjutas:...Millegi pärast arvan, et kui oleks kaamera õla peal, siis oleks ratta peal filmitud lõigud mitte nii väriseva pildiga.
Igasugu äktsionite filmimise jaoks on silma jäänud sellise firma toodang.
...ühel sealsel lisajubinate lehel on välja kuulutatud ka õlakinnitus - saadaval 1Q2006 alates.
Peaks olema samas formaadis, mis treilergi, aga pole veel lõpuni selge.tair kirjutas:vägev treilermatukas kirjutas:mind ja ehk mõnda teistki huvitaks veel lisaks:
kui pikk on täisteos
mis vormingus on täisteos (DVD, Xvid)
Tänan juba ette.aga ikkagi kui pikk ja mis formaadis on päris film
holden kirjutas:...Kokku peaks puhast materjali tulema ca 30min.
30 min vs 308 min. Kuna koledalt kripeldab, siis kui pikk lõppversioon ikkagi tulebtont kirjutas:Info Haanja 100 filmi kohta. Kogu materjali maht DVD kujul on 20 GB. Film tuleb DivX-iks pakituna (sama mis treiler). DivX-i kujul maht 7,9 GB = 2DVD. Kogu filmi kestvus 308 min.
liida kokku ja jaga kahega! Saad kuldse keskmiseMati kirjutas:30 min vs 308 min. Kuna koledalt kripeldab, siis kui pikk lõppversioon ikkagi tuleb![]()
Pigem võiks mõni värkstuba välja mõelda idee või viisi, kuidas antud mahtu tarbijale normaalses formaadis (1tk, olgu ta siis VHS, DVD, CDR või mis iganes) oleks võimalik üle anda või kätte toimetada.Vihmamees kirjutas:Tundub et "haanjamihed" peavad väikestviisi DVD-de kõrvetamise värkstoa üles panema, huvilisi tundub jaguvat...
saatan kirjutas:Kas on ikkagi kuidagi võimalik soetada endale Haanja 100 dvd ja palju see maksaksArvan,et ma pole ainuke kes sellest huvitatud on!!!! Oleks ju ilus jõulukink - mulle muidugi
holden kirjutas:Täisvärgiga on nii, et:
1. selle tegemiseks on kulunud aega ja raha
2. seda ei saa müüa, kuna keegi on nende lugude autor, mis taustal kõlavad
3. seda on võimalik endale saada, toetades annetusega püha üritust (HRK)
4. kel huvi, otsige foorumist üles selline tegelane, saatke oma soov talle privasse ning ta selgitab teile, kuidas ja kus jne.
Nii lihtne ongi, asi sobib täiesti näiteks jõulukingituseks, kuid kindlasti peab see igal tõelisel H100 fännil kodus olema.
P.S. Loodame tõesti fännide toele, et hea traditsioon jätkuks ning ka järgmisel aastal oleks midagi riiulisse panna.
Ja, teadke, et loata kopeerimine on piraatlus!
![]()
![]()