Sadul ei püsi paigal
Sadul ei püsi paigal
Sai mingi aeg tagasi uus sadul hangitud. Probleem selles, et sätin ta enda jaoks sobivalt paika, keeran täie jõuga kinni.... kuid pärast pikemat sõitu on ta ikka paigast nihkunud nii taha, kui võimalik nihkuda on (alguses on nii, et seda sirget relsi osa on mõlemale poole klambrit u. 1-2 cm).
Kas sadula relsside või klambriga tuleks mingi trikk teha, et sadul ikka paigal püsiks? Või on mul jõudu liiga vähe?
Kas sadula relsside või klambriga tuleks mingi trikk teha, et sadul ikka paigal püsiks? Või on mul jõudu liiga vähe?
Segasaun on siis, kui on puu- ja elektriküte.
Praegu ratast käepärast ei ole; sadulapost ja klamber on mingi no-name (aastast '99 - ratas maksis siis 7000, klamber ja post järelikult midagi erilist ei ole), sadul Selle.... üks lihtsamaid, mis NRP-s saada oli.
Sadula relsid on sellised ... siledad, koht, kuhu peaks siis klamber kinnituma, on relssidel ka ära tähistatud. Klambrit saab reguleerida ainult ühe poldiga; näeb üsna robustne välja.
Sadula relsid on sellised ... siledad, koht, kuhu peaks siis klamber kinnituma, on relssidel ka ära tähistatud. Klambrit saab reguleerida ainult ühe poldiga; näeb üsna robustne välja.
Segasaun on siis, kui on puu- ja elektriküte.
Pakun, et kinnitusklamber väsinud. Õllepurk abiks:
Sometimes the head of the seatpost won't clamp the saddle rails well if the top piece has gotten too bent on a post and the saddle can slip straight back or rotate (usually nose down). A couple of beer can ships around the cylindrical clamping pieces can fix that.
By Lennard Zinn
Sometimes the head of the seatpost won't clamp the saddle rails well if the top piece has gotten too bent on a post and the saddle can slip straight back or rotate (usually nose down). A couple of beer can ships around the cylindrical clamping pieces can fix that.
By Lennard Zinn
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Re: Sadul ei püsi paigal
ma soovitaks siiski tulevikus uus sadulapost osta, kus oleks 2 poldi kinnitusega klamber. ühe poldiga klambrid kipuvad väsima, ise olen ka ühes t sellisest jagu saanud. 6-7 a vanuse posti vahetaks ise juba puht profülaktilises mõttes välja.LauriA kirjutas: Kas sadula relsside või klambriga tuleks mingi trikk teha, et sadul ikka paigal püsiks? Või on mul jõudu liiga vähe?