trekk

Treening rattasadulas. Mida, kus, kuidas ja kuipalju.
Vasta
vic
Rattur

trekk

Postitus Postitas vic » 18. 07. 2003. 23:45

kuna treki eestikad tulemas kuu lõpus, siis väike uurimus paljud siin trekisõiduga kursis
veni vidi vici

Kasutaja avatar
priidik
Rattur

Postitus Postitas priidik » 19. 07. 2003. 08:35

Trekiratastel võiks tirr olla. Selle puudumine kipub ikka meelest ära minema :lol:
Ja seda ka vist ei tasu öelda et võiks puust sisetrekk olla, sest seda niikuinii ei tule. Pirta amortiseerunud betoontrekil ei julgeks ma kunagi grupisõitu sõita.

vic
Rattur

Postitus Postitas vic » 19. 07. 2003. 08:54

olen ka tirriga trekirattaid näinud aga seda kuskil piiritaga ja miks betoon jube? puutrekil oluliselt hullem sõita, eriti kui sama järsk ntx kui moskvas
veni vidi vici

Ruve
Rattur

Postitus Postitas Ruve » 19. 07. 2003. 09:08

priidik kirjutas:Ja seda ka vist ei tasu öelda et võiks puust sisetrekk olla, sest seda niikuinii ei tule. Pirta amortiseerunud betoontrekil ei julgeks ma kunagi grupisõitu sõita.
see teeb ikka viha küll,et eestisse trekki ei tehta :evil: :evil: :evil: samas otepääle tehakse hüppemägi,et 1 mees hüpata saax :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: trekil võix 150-200 meest sõita ja eestile ka suurvõistlustelt tulemusi tuua :!: pole ajalooga nii hästi kursis,aga minu teada pole eestis keegi kunagi suuskadega hüpata osanud...ja arvan,et olümpia kulda eesti suusahüpetes ei saa ka...trekil on ju ometi saadud :roll:

nüüd sai asja väga mehiselt öeldud...naised ikka ka trekil sõidavad ja tulemusi just nemad saanud :wink:

Kasutaja avatar
priidik
Rattur

Postitus Postitas priidik » 19. 07. 2003. 10:22

vic kirjutas:olen ka tirriga trekirattaid näinud aga seda kuskil piiritaga ja miks betoon jube? puutrekil oluliselt hullem sõita, eriti kui sama järsk ntx kui moskvas
A ma ei tea. Pole puutrekil sõitnud ju aga tundub siledam ja parema veerevusega. Ja aegasid olen ka võrrelnud - meie trekimehed on Moskvas või mujal puutrekil alati kiiremaid aegu näidanud kui siin Tallinnas. Pirta betoon kohati raputab ja ei ole sile, eriti kohtades kus seda on parandatud.
Viimati muutis priidik, 16. 03. 2004. 20:34, muudetud 1 kord.

KristjanS
Rattur

Postitus Postitas KristjanS » 19. 07. 2003. 11:08

priidik kirjutas:A ma ei tea. Pole puutrekil sõitnud ju aga tundub siledam ja parema veerevusega. Ja aegasid olen ka võrrelnud - meie trekimehed on Moskvas või mujal puutrekil alati kiiremaid aegu näidanud kui siin Tallinnas. Pirta betoon kohati raputab ja ei ole sile, eriti kohtades kus seda on parandatud.
no tulemust mõjutab kõvasti ju see et kas on sisetrekk või väline nagu meil.Kui mõni proff seda näex (ntx endine trekisõitja ja TdF 2003 etapivõitja Jakob Piil) saaxid nad infarkti :cry: või kannaxid sellel rajal sõitmise extreemspordi alla. :wink:
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...

Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood

Kasutaja avatar
Corrosion
Rattur

Postitus Postitas Corrosion » 19. 07. 2003. 12:29

treener tahtiski panna mind trekki sõitma aga kuuldes et pidureid pole :shock: Paneb mõtlema :) Aga eks lähipäevil proovi ära.
No Pain No Gain

Kasutaja avatar
Corrosion
Rattur

Postitus Postitas Corrosion » 19. 07. 2003. 13:34

Ruve kirjutas:
priidik kirjutas:Ja seda ka vist ei tasu öelda et võiks puust sisetrekk olla, sest seda niikuinii ei tule. Pirta amortiseerunud betoontrekil ei julgeks ma kunagi grupisõitu sõita.
see teeb ikka viha küll,et eestisse trekki ei tehta :evil: :evil: :evil: samas otepääle tehakse hüppemägi,et 1 mees hüpata saax :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: trekil võix 150-200 meest sõita ja eestile ka suurvõistlustelt tulemusi tuua :!: pole ajalooga nii hästi kursis,aga minu teada pole eestis keegi kunagi suuskadega hüpata osanud...ja arvan,et olümpia kulda eesti suusahüpetes ei saa ka...trekil on ju ometi saadud :roll:

nüüd sai asja väga mehiselt öeldud...naised ikka ka trekil sõidavad ja tulemusi just nemad saanud :wink:

Kuulsin kuskilt raadiost, et see hüppemäe ehitus oli venima hakand, kuna rahasid ei saadud. Samas oli hunnik miljoneid magama pandud, mäe kõrgendamiseks :roll:
No Pain No Gain

vic
Rattur

Postitus Postitas vic » 19. 07. 2003. 17:22

tirriga ei sõideta jah 99%, need keda nägin sõitmas mingid noored olid. nii kergem õppida ja hirmust üle saada. aga puutrekil sõidetakse loomulikult kiiremini, neil veerevus ikka väga tuntavalt parem. aga betoontrekid pole nii libedad. moskva suurte viraazikraadidega trekil kipub ikka ratas vajuma kui kiirus väike, samas tallinnas võib sama kiirusega vabalt kollasel joonel sõita.
ja sisetreki ja välistreki vahe on suur.. kuigi betooni ja puu vahe vast suurem ja muidugi.. oleneb puust ka..
veni vidi vici

Külaline

Postitus Postitas Külaline » 06. 03. 2004. 23:18

Kogemus trekiga täitsa olemas. Umbes 20a tagasi proovisin elus esimest ja viimast korda trekirattaga sõitu. Olin tollal 11a poisiklutt ja tahtmine erinevad trennid läbi proovida. Mäletan selgelt, kuda treener uustulnukad väntama pani ja mingile juba veits vanemale vennale seletas - nii, nüüd tuleb sul ka nendega sõitma minna, ja kui kõiki võidad, saad uue kummi omale. :lol: :) :lol:
See tirri puudumine oleks ikka peaaegu nipliga lõppenud. Mäletmist mööda sõidu ajal veel vaatasin imestunult, et krt. pidureid ka pole...

Vasta

Mine “Treening”