Kui palju see aasta sõidetud on?
dilemmawildakas kirjutas:pakuks miski 10 000 - 12 000 a need puhtalt mööda asfalti sygatud nii et v.c.e cup `ilt ärge tulemust oodake
me nimetame siin foorumis tegelasi kel ratas aga kes ei võistle postiljonideks, kuid wildakas on rattakuller (ehk kaudselt siis siiski postiljon, sry), töö tõttu eriti võistlemiseks aega pole, kuid kilometraazi osas sügab enamikele siinkirjutajatest ära.
Vot nii
1200
ehh... võiks siinkohal oma numbri ka ära öelda - u. 1200 see võiks julgustada neid, kel ei ole veel mitmeid tuhandeid kogunenud. ise ületasin tuhande piiri alles eelmisel nädalal
ratta selga sai istutud märtsi viimasel nädalal, aga talvel ja kevadel ikka suusk ja jooks (üritan veidi puhtamalt läbi ajada, ratast ei viitsi kohe üldse puhastada). sellel aastal muidugi juhtus, et peale nädalast rattasõitu sai veel nädal aega suuska sõidetud, kuna paks lumi tuli uuesti maha
ratta selga sai istutud märtsi viimasel nädalal, aga talvel ja kevadel ikka suusk ja jooks (üritan veidi puhtamalt läbi ajada, ratast ei viitsi kohe üldse puhastada). sellel aastal muidugi juhtus, et peale nädalast rattasõitu sai veel nädal aega suuska sõidetud, kuna paks lumi tuli uuesti maha
hehh....
Ma olen nüüd vist häbiplekiks minu hooaeg algas jaanuaris, tegin umbes 5 km'se ringi, siis sain aru et külm on, järgmine kord istusin sadulasse alles aprillis või mais Praeguseks on umbes 400 km läbitud
Raske Õppustel, Kerge Lahingus!
Twisted Mind Bikers
Twisted Mind Bikers
Heh mis te paga põete. On palju on. Nii mõnigi mees sõidab oma 500 km pagasiga kõvemini kui 2000 või 3000 läbisõiduga mehed. See ka praktikas tunnistust leidnud. Oluline või oluliseim on üldine PÕHI.
Viimati muutis Mati, 11. 07. 2003. 09:29, muudetud 1 kord.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Aega leiaks kyll aga asi rohkem füüsises kinni. Üheksa tunnised tööpäevad sadulas, kolmapäeviti v.c.e cup, nädalavahetustel on ka sõidud .... taastumiseks nagu polegi aega. Paratamatult peab valiku tegema kas ennast võistlustel tühjaks tõmmata või siis oma tööd hästi teha.Andrus K kirjutas:
dilemma
me nimetame siin foorumis tegelasi kel ratas aga kes ei võistle postiljonideks, kuid wildakas on rattakuller (ehk kaudselt siis siiski postiljon, sry), töö tõttu eriti võistlemiseks aega pole, kuid kilometraazi osas sügab enamikele siinkirjutajatest ära.
Vot nii
No nii palju ei ole hetkeks enamik kohelikke eliidi vendi ka sõitnud, mõned vbla on 10k sõitnud. Minu mõistus küll ei võta kuidas rattakuller 10-12k juuli keskpaigaks ära sõidab. See teeb ju vähemalt 100 km päevas kui mitte rohkem.Andrus K kirjutas:dilemmawildakas kirjutas:pakuks miski 10 000 - 12 000 a need puhtalt mööda asfalti sygatud nii et v.c.e cup `ilt ärge tulemust oodake
Vot nii
ma arvan küll, et see pole mingi probleem. kui olin koolijüts ja auto puudus, siis suvel oli liikumisvahendiks ratas ning juba poe, ranna ja sõprade vahet sõites tuli lõdvalt 50-60 km päevas. Vahepeal siis lebotasid rannas või sõprade pool. aega ja rammu jäi kindlasti veel ülegi. ja ilma mingi füüsilise põhjata.priidik kirjutas:
No nii palju ei ole hetkeks enamik kohelikke eliidi vendi ka sõitnud, mõned vbla on 10k sõitnud. Minu mõistus küll ei võta kuidas rattakuller 10-12k juuli keskpaigaks ära sõidab. See teeb ju vähemalt 100 km päevas kui mitte rohkem.
No-jah, kui nüüd 100 km 8 tunni peale laiali laotada siis vist ei tule jah nii palju ühe tunni kohta. Aga linnas kärutades tuleb ikka peatusi sisse ja sisuliselt tähendab see ju seda et pead kogu aeg sadulas olema. Aga arvestades seda et sa praegu arvuti taga istud siis mõni tund pead jälle rohkem sõitma
Käisin 2 suve tagasi Tartust Põlvasse tööl ja tean väga hästi mis asi on iga päev 100 km sõita. Tuli ka tol aastal üle 15 k. Kilomeetreid tuli jah palju aga efektiivsus jäi sellisel trennil kasinaks.
Käisin 2 suve tagasi Tartust Põlvasse tööl ja tean väga hästi mis asi on iga päev 100 km sõita. Tuli ka tol aastal üle 15 k. Kilomeetreid tuli jah palju aga efektiivsus jäi sellisel trennil kasinaks.
h@bi
Olen sel aastal s6itnud alates maist ainult 600km.
Ainuke vabandus, et siin s6ita ohtlik ja tingimused mitte eriti sobivad (p@eval keskmine +35* ja 80-90 % 6huniiskus). Isegi k6ndimine tahab tappa, mida siis veel trennist r@@kida (aga kohalikud uhavad L6UNA AJAL 15-20km jooksuotsi ).
Ainuke vabandus, et siin s6ita ohtlik ja tingimused mitte eriti sobivad (p@eval keskmine +35* ja 80-90 % 6huniiskus). Isegi k6ndimine tahab tappa, mida siis veel trennist r@@kida (aga kohalikud uhavad L6UNA AJAL 15-20km jooksuotsi ).
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
Priidule: soe kliima
Olen hetkel Floridas ja tunnen suurt puudust selle "kehva suusailma" j@rele.
Kuid koju tulles loodan m6nest kolmap@evakust osa v6tta - siis k6igil hea meel, et nad ei ole viimased!
Kuid koju tulles loodan m6nest kolmap@evakust osa v6tta - siis k6igil hea meel, et nad ei ole viimased!
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
kurat teab palju täpselt sõidetud on...spido on kolm korda trikke teinud..praegu on ees 366 a see on vist kolme nädala oma..kokku on vast mingi 1100-1300 sõidetud...hooaeg hakkas....nu ütleme hilja sest tartu rattaralli ajax oli sõidetud aind 450km...a distantsi on sellepärast kah vähe et suurem osa treenigust toimub vooremäel ja seal ikka eriti üle 20km korraga ei sõida..
hooaeg algas tänu pikale kevadisele haigusperioodile mai alguses. Praeguseks on sõidetud 750 km Vähese trenni põhjuseks on ka kindlasti see, et ma suutsin juunis sadulas olla vaid 5 korda.
Aga ega see olukord nii hull ka ei ole Rakvereks luban 1500km ära sõita ja luban, et koht tuleb ka umbes 150. (selle nimel teen homme juba ühe 50 km ringi )
Aga ega see olukord nii hull ka ei ole Rakvereks luban 1500km ära sõita ja luban, et koht tuleb ka umbes 150. (selle nimel teen homme juba ühe 50 km ringi )
Praegu on jah kõik see ühe kasseti ja ketiga sõidetud, aga uus kett enam kassetiga ei hambu ja viskab üle koguaeg. A noh, loodan et nüüd uue kassetiga (enam 7.0-i ei osta, tuleb R9, kuna 7.0-il ülemisi hammakaid ei kasuta nagunii ) läheb asi paremaks. Kett on koguaeg olnud PC-69 aga sellega üle 1500 ei kannata, siis on juba päris välja veninud. Äkki peaks üldse PC-99 või siis mingit Dura-ace kasutama?????Ruve kirjutas:selline läbisõit sõidetakse ühe keti ja kassetiga ju...palju sul siis läheb?
velo.clubbers.ee
Krt, kõvad mehed ;o).circus kirjutas:Aga ega see olukord nii hull ka ei ole Rakvereks luban 1500km ära sõita ja luban, et koht tuleb ka umbes 150. (selle nimel teen homme juba ühe 50 km ringi :lol: )
Aga mina tegin nädalavahetusel ÜKE-t. Sõudsin kõvasti edasi ja tagasi järve peal. Avastasin et peaks ülakehale väga hea asi olema. :)
Maanteekassett kulub muidugi vähem,sarnase kiirusega käikusi on rohkem lihtsalt ja ei kuluta ühte-kahte hammakat...osta kolm ketti ja vaheta iga 500 km,siis saad ka kauem sõita...arvan,et see PC-99 ei kestaks eriti kauem.Keti kulumine oleneb ka sellest kuidas puhastad-määrid ketti..mina teen ennem igat trenni keti korralikult puhtaks ja õlisex.Lauri kirjutas:Praegu on jah kõik see ühe kasseti ja ketiga sõidetud, aga uus kett enam kassetiga ei hambu ja viskab üle koguaeg. A noh, loodan et nüüd uue kassetiga (enam 7.0-i ei osta, tuleb R9, kuna 7.0-il ülemisi hammakaid ei kasuta nagunii ) läheb asi paremaks. Kett on koguaeg olnud PC-69 aga sellega üle 1500 ei kannata, siis on juba päris välja veninud. Äkki peaks üldse PC-99 või siis mingit Dura-ace kasutama?????Ruve kirjutas:selline läbisõit sõidetakse ühe keti ja kassetiga ju...palju sul siis läheb?
no seda vana rasva peab siis sul ikka palju olema, kui kolmapäevakute 2. etapil 5-ks tulidsuvemees kirjutas:sõidetud ca 200-500 km... eelmine aasta vist samapalju kokku...
aga nüüd hakkasin rattaga tööl käima, kaif on... ühistranspordi taga kihutada ja elusana tööle jõuda
... tahaks ca 2000 ikka kokku saada sügiseks.
vaevalt kui ketiks on HG 73. Täpselt 1000 km peal läks kett metsas mäkke tõusul pooleks, mehaanik arvas, et kulunud.Ruve kirjutas:selline läbisõit sõidetakse ühe keti ja kassetiga ju...palju sul siis läheb?Lauri kirjutas:Tänase seisuga on 2248 km. Sõidaks vabalt rohkem, aga rahakott ei kannata...neid kassette ja kette läheb liiga palju Heameelega ostaks maanteka, aga nuh...mille eest
No Pain No Gain
mehhaanik on sul tohman! Kett ei lähe 1000 km-ga kuludes pooleks!!! Vahet pole mis kett on...pooleks võib koguaeg minna..ntx ees suure ja taga suure hammaka peal mäest üles kangutades lähebki kett katki..mul läks ka xtr kett nädal tagasi pooleks,selle keti läbisõit juba 2500 km,panin kokku tagasi ja sõidan teist nii palju veel.Corrosion kirjutas:vaevalt kui ketiks on HG 73. Täpselt 1000 km peal läks kett metsas mäkke tõusul pooleks, mehaanik arvas, et kulunud.Ruve kirjutas:selline läbisõit sõidetakse ühe keti ja kassetiga ju...palju sul siis läheb?Lauri kirjutas:Tänase seisuga on 2248 km. Sõidaks vabalt rohkem, aga rahakott ei kannata...neid kassette ja kette läheb liiga palju Heameelega ostaks maanteka, aga nuh...mille eest
..ega ta kaob ikka ära ka.. aga võtan asja mõistusega... ma niisama natuke kihutan.. tänavu siiski ühelgi mtb etapil ei osale... pole korralikku trenni taga..Andrus K kirjutas:no seda vana rasva peab siis sul ikka palju olema, kui kolmapäevakute 2. etapil 5-ks tulidsuvemees kirjutas:sõidetud ca 200-500 km... eelmine aasta vist samapalju kokku...
aga nüüd hakkasin rattaga tööl käima, kaif on... ühistranspordi taga kihutada ja elusana tööle jõuda
... tahaks ca 2000 ikka kokku saada sügiseks.
jep... niisee ongi.... parim on mtb võistlustel kuulata (jube ragin) kuidas mäest üles pedaale tallatakse (looma jõuga) ja siis käike vahetatakse... ja siis imestatakse, miks kett vastu ei pea. käigud peab mäe all enamvähem optimaalseks saama.... ja kui mägi järsemaks nt muutub, siis käiguvahetusel järgi andma tallamisega.Ruve kirjutas:mehhaanik on sul tohman! Kett ei lähe 1000 km-ga kuludes pooleks!!! Vahet pole mis kett on...pooleks võib koguaeg minna..ntx ees suure ja taga suure hammaka peal mäest üles kangutades lähebki kett katki..mul läks ka xtr kett nädal tagasi pooleks,selle keti läbisõit juba 2500 km,panin kokku tagasi ja sõidan teist nii palju veel.Corrosion kirjutas:vaevalt kui ketiks on HG 73. Täpselt 1000 km peal läks kett metsas mäkke tõusul pooleks, mehaanik arvas, et kulunud.Ruve kirjutas:selline läbisõit sõidetakse ühe keti ja kassetiga ju...palju sul siis läheb?