Väga tähtis info
Väga tähtis info
Alates tänasest muudan ma oma kasutaja nime ära. Eanm pole ma Klemm vaid AndreK
Re: Väga tähtis info
No mis siis nüüd, ega nimi meest rikuKlemm kirjutas:Alates tänasest muudan ma oma kasutaja nime ära. Eanm pole ma Klemm vaid AndreK
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Selle nimega on asi selgem.Mati kirjutas:No mis siis nüüd, ega nimi meest rikuKlemm kirjutas:Alates tänasest muudan ma oma kasutaja nime ära. Eanm pole ma Klemm vaid AndreK
ei jää ta Klemmiks. muudetakse andmebaasi kirje, baas ise jahvatab kõike ID (numbri)tasemel. kasutajal ID, teemal ID, sõnumil ID. muutsin ID-le vastava kasutajanime ja nüüd on Klemmi minevik, olevik ja tulevik AndreK oma.muaddib kirjutas:mh. kui ma ei eksi, siis nt. "tarmo" oli ennemuiste "velosiped". Tegelikult olen ise ka kaalunud anonüümsusest välja pugemist. Mõtleb.
Varasemate kommentaaride tsiteeringutes jääd siiski Klemmiks. Foorumisofti painumatus ?
no aga nt siit viewtopic.php?t=24erikr kirjutas:ei jää ta Klemmiks. muudetakse andmebaasi kirje, baas ise jahvatab kõike ID (numbri)tasemel. kasutajal ID, teemal ID, sõnumil ID. muutsin ID-le vastava kasutajanime ja nüüd on Klemmi minevik, olevik ja tulevik AndreK oma.muaddib kirjutas:mh. kui ma ei eksi, siis nt. "tarmo" oli ennemuiste "velosiped". Tegelikult olen ise ka kaalunud anonüümsusest välja pugemist. Mõtleb.
Varasemate kommentaaride tsiteeringutes jääd siiski Klemmiks. Foorumisofti painumatus ?
paistab, et velosiped on end tarmoks muutnud, kuid tsiteering endiselt velosipedilt. Seda juba veebruaris. Kaua neid ID-sid siis jahvatatakse.
ok, mõistsin pointi valesti. kui nüüd mõtled sellele, et mismoodi näeb välja see sõnum kui tsiteerid siis tegu on tekstiga mis genereeritakse baasi eri kirjetest. ja postitamise järel käsitletakse tsiteeritud kodaniku nime tavalise tekstina. siin ei ole jah kasutajanime muutusel rekursiivset mõju. samas on kõik kodaniku enda poolt postitatud sõnumid nüüd uue nime all.muaddib kirjutas: no aga nt siit viewtopic.php?t=24
paistab, et velosiped on end tarmoks muutnud, kuid tsiteering endiselt velosipedilt. Seda juba veebruaris. Kaua neid ID-sid siis jahvatatakse.
Seoses lähenevate tähtsündmustega (möödub üks aasta esimesest rattatrennist ja kohe saab ka 2000 km täis) muudan oma kasutajanime ära. Enam ei ole Amatöör vaid OliverAndreK kirjutas:Alates tänasest muudan ma oma kasutaja nime ära. Eanm pole ma Klemm vaid AndreK
Corrosion kirjutas:Ma mõtlesin et andrus K on Klemm
enne-nüüd:
velosiped-tarmo
klemm-AndreK
amatöör-Oliver
muaddib-Andrus K
Tundub et velo.clubbers.ee tendents on sinna, et loobutakse pseudonüümidest, seda enam, et kuidagi tobe on, kui keegi mind "päris-elus" peaks muaddibina kõnetama. Lisaks ka niimoodi lihtsam tegelaste tulemusi vaadata e-spordi otsingust (millised küll mulle isiklikult au ei tee aga noh..). Selles, et minu ja AndreK pärisnimed ja sellest tulenevalt ka kasutatavad lühendid sarnased on, saab süüdistada vaid meie vanemaid, kes nii "igavad" nimed meile panid. Samas ma ei usu, et sa meid segi ajad. Jutt on erinev, avatar on erinev. Tase on erinev. Minul isiklikult on küll juba enamikest sõnavõtnutest mingi pilt tekkinud, mida teistega sassi ei aja.
Mnjah, kuna juba tekkinud esimesed märgid ( viimasel kolmapäevakul oli protokollis lõpuks kaks huvilist), et pseudonüümidega võib minna keeruliseks otsustasin loobuda, koostöös adminniga oma päris nime kasuks , milleks on Maanus.Loodan , et tekkinud nimi , mis jõudis figureerida eile õhtust saati ei tekitanud võõrastus.
kes need kõiksevägevamad on, kas hiinlased?tarts kirjutas:Ehh hea teema. Peaks ka nime vahetama, sest eneseharimise käigus selgus, et minu eestis nii tavaline hüüdnimi tähendab kõige vägevama rahva keeles litse Kuna aga juba mu nimi on siin niikuinii käibel siis asja selguse huvides jään oma hüüdnimega ikka edasi Loodan, et mind ära ei "vägistata"